Facebook Pixel Μίχαελ Κρμέντσικ: Ο Κρμέντσικ έφαγε σφαλιάρα κατά τη διάρκεια αγώνα και έγινε... χαμός! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-12-12 18:41:00

Ο Κρμέντσικ έφαγε σφαλιάρα κατά τη διάρκεια αγώνα και έγινε... χαμός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Κρμέντσικ έφαγε σφαλιάρα κατά τη διάρκεια αγώνα και έγινε... χαμός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος με αντίπαλό του ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, δέχθηκε σφαλιάρα και ενεπλάκη σε καυγά, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μίχαελ Κρμέντσικ, αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας με τη φανέλα της Περσίγια. Ο Τσέχος επιθετικός ενεπλάκη σε καυγά στην αναμέτρησης με τη Μπόρνεο, με την κατάσταση να ξεφεύγει

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κρμέντσικ είχε διαμάχη με τον μέσο των φιλοξενούμενων, Ντιέγκο Μίχιελς, ο οποίος έφτυσε προς το πρόσωπο του Τσέχου με τον τελευταίο να ανταποδίδει και να τον φτύνει κατάμουτρα και τον Μίχιελς να του ρίχνει ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

Κι όμως η διαμάχη δεν σταμάτησε εκεί. Ο Κρμέντσικ έπεσε στο έδαφος με το όλο σκηνικό να γίνεται αντιληπτό από έναν εκ των βοηθών ο οποίος ενημέρωσε τον διαιτητή. Ο ρέφερι της αναμέτρησης φώναξε τους δύο ποδοσφαιριστές δείχνοντας κίτρινη στον Κρμέντσικ και κόκκινη στον Μίχιελς, με τον παίκτη της Βόρνεο σε έξαλλη κατάσταση να ορμά προς τον Τσέχο χτυπώντας τον με γροθιά στο κεφάλι και ρίχνοντας τον στο έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντήσεις Μπότο για Λουτσέσκου - "Δεν συμφωνούμε σε όλα αλλά... - Μονόδρομος το μοντέλο του ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags