Ολυμπιακός: Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο

«Μαντσίνι, αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα του Ολυμπιακού… Ο απίστευτος Φορτούνης του πρώτου μέρους θύμισε Φορτούνη προηγούμενων ετών, δίνοντας την αίσθηση ότι θα έχει ένα ευχάριστο απόγευμα στα Γιάννενα. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι στη συνέχεια για να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ. Θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ και να προχωρήσει πιο ήρεμος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.
«Οι αλλαγές δεν βοήθησαν και ο ΠΑΣ πίεζε με συνεχόμενα κόρνερ. Μετά το 2-2 περίμενες μία αντίδραση από τον Ολυμπιακό και τη μεγάλη ευκαιρία την είχε ο ΠΑΣ. Στο β’ μέρος δεν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους. Είδαμε μία ομάδα με ύφος ότι τελείωσε το παιχνίδι, προπονητής και παίκτες, και έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΣ να αντιδράσει. Δεν υπήρξε ο Ολυμπιακός στο β’ ημίχρονο. Όταν μετράμε τις φάσεις και δεν βρίσκουμε οργανωμένη επίθεση, να είναι ο Ελ Αραμπί, ο Φορτούνης ή κάποιος άλλος σε φάση για γκολ, υπάρχει πρόβλημα», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάει την κορυφή, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει τον δεύτερο και ενδεχομένως από σήμερα τον τρίτο, τον δεύτερο για να στοχεύει στην κορυφή».