Facebook Pixel Super League: Χαμός στο πρωτάθλημα με την αναβολή στο Περιστέρι - Μπορούν να κάνουν ένσταση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 18:43:00

Χαμός στο πρωτάθλημα με την αναβολή στο Περιστέρι - Μπορούν να κάνουν ένσταση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;

Sportdog Team
Χαμός στο πρωτάθλημα με την αναβολή στο Περιστέρι - Μπορούν να κάνουν ένσταση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;

Η απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα μετά την αναβολή του Ατρόμητος-ΑΕΚ! Τι ισχύει για τις ομάδες που έπαιξαν στο γήπεδο του Περιστερίου, όπου διαπιστώθηκε πως τα δοκάρια βρίσκονταν σε αντικανονικό ύψος.

Η αναβολή της αναμέτρησης Ατρόμητος - ΑΕΚ εξαιτίας αντικανονικής απόστασης των δοκαριών του τέρματος από το έδαφος αναμένεται να προκαλέσει... αλυσιδωτές αντιδράσεις στη Super League.

Προφανώς το πρωταρχικό και φλέγον ζήτημα είναι το πότε και αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ή αν η τύχη της θα κριθεί στα δικαστήρια.

Πολλοί αναρωτιούνται τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής, από τη στιγμή που ο Ατρόμητος έχει δώσει 10 εντός έδρας αγώνες, πιθανώς με το δοκάρια των τερμάτων να βρίσκονται σε λάθος απόσταση από το χορτάρι.

Η απάντηση είναι πως καμία από τις ομάδες που έπαιξαν στο γήπεδο του Περιστερίου δεν έχει δικαίωμα ένστασης!



Ακόμα και εάν τα δοκάρια βρίσκονταν σε λάθος ύψος, οι ομάδες θα έπρεπε να έχουν επισημάνει το ζήτημα αυτό στον διαιτητή και να καταθέσουν ένσταση πριν την έναρξη εκάστοτε αναμέτρησης, όπως έκανε η ΑΕΚ, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη μέτρηση στις εστίες.

Από τη στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις και όλα τα ματς διεξήχθησαν κανονικά στο γήπεδο του Περιστερίου μέχρι σήμερα δίχως να διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα, δεν υφίσταται δικαίωμα ένστασης.

Θυμίζουμε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ "γκέλαραν" στην έδρα του Ατρομήτου, παραχωρώντας ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1), ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει ακόμα στο Περιστέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένσταση κατέθεσε και ο Ατρόμητος, υποστηρίζοντας ότι το παιχνίδι με την Ένωση μπορούσε και θα έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έκανε ένσταση η ΑΕΚ για τα δοκάρια στο Περιστέρι - Τι αναφέρει ο ΚΑΠ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags