Facebook Pixel Ατρόμητος - ΑΕΚ: Δύο φορές σε παιχνίδια της Championship πρόβλημα με τα δοκάρια - Έγιναν και τα δύο κανονικά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-06 11:00:00

Δύο φορές σε παιχνίδια της Championship πρόβλημα με τα δοκάρια - Έγιναν και τα δύο κανονικά!

Sportdog Team
Δύο φορές σε παιχνίδια της Championship πρόβλημα με τα δοκάρια - Έγιναν και τα δύο κανονικά!

Δύο παιχνίδια της Championship τον περασμένο Οκτώβριο κινδύνευσαν να τιναχθούν στον αέρα λόγω προβλημάτων στα δοκάρια, αλλά στο τέλος έγιναν και τα δύο κανονικά, σε αντίθεση με το τι συνέβη δηλαδή στο Περιστέρι.

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Αρχικά, στο ματς Χαλ - Μπέρμιγχαμ η μία εστία βρέθηκε μεγαλύτερη. Το δοκάρι λοιπόν κανονικά... ξεριζώθηκε και με ένα πριόνι, κόπηκε στο κανονικό του μέγεθος!

Για την ίδια κατηγορία, επίσης τον περασμένο Οκτώβριο, το ματς ανάμεσα σε Γουίγκαν και Κάρντιφ ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς οι άνθρωποι της Κάρντιφ παρατήρησαν πως το ένα τέρμα ήταν ψηλότερο, κατά πέντε εκατοστά, σε σχέση με το άλλο.

Ο διαιτητής του αγώνα ενημερώθηκε, ωστόσο όπως εξήγησαν θα έπρεπε να περάσουν δύο ώρες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Έτσι, συμφωνήθηκε από τις δύο ομάδες να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, με την Κάρντιφ να επικρατεί τελικά με σκορ 3-1.

Μάλιστα το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο τέρμα όπου τα δοκάρια ήταν κατά πέντε εκατοστά ψηλότερα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και την μπάλα να βρίσκει κιόλας και στο οριζόντιο δοκάρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αθλιότητες και γελοία υπονοούμενα για ΑΕΚ" - 10 απαντήσεις με Μπρινιόλι, Μουρίνιο και... γεώτρηση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags