Τρελαμένοι είναι οι Ολυμπιακοί με την έκβαση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μετά τη λευκή ισοπαλία. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά ξέσπασανς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και παραδέχτηκαν, ότι δεν υπήρχε παίκτης να σκοράρει. Επίσης όσον αφορά το ακυρωθέν γκολ, ακόμα προσπαθούν να εξακριβώσουν τι έγινε με Ελ Αραμπί.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που συγκέντρωσε το Sportdog:

Δλδ πόσες ευκαιρίες θέλετε για να κάνετε ενα γμνο γκολ...100?.... Ένα ντέρμπι θα παρουμε φέτος? Παναθηναϊκός= η πιο τυχερή ομάδα όλων των εποχών...που θα παει ομως θα τελειώσει κάποια στιγμή..

Τα παιχνίδια με τούς Πράσινους φέτος ήταν για 2-0 τουλάχιστον το καθένα. Από την μία η εξυγίανση καί από την άλλη η γκαντεμια μας κατάφεραν να μην χάσουν. Πάμε γερά

Από τα δύο ματς, αποδείχθηκε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Έργο προπονητή και δουλειά των παικτών.

Έπαιξε καλά, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, πρέπει από αύριο με πείσμα, σοβαρότητα, να μην χάσει κανένα παιχνίδι, και να παίξει όπως σήμερα καλά...

Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι είδαμε έναν Ολυμπιακό που έφτασε σχεδόν τον Ολυμπιακό των προηγούμενων χρόνων με καλές συνεργασίες και ωραίο ποδόσφαιρο. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας σήμερα για ακόμη μια φορά αν και λίγο ανικανότητα υπήρξε πάλι.. συνεχίζουμε ακόμη δεν τελείωσε τίποτα!

Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή η προσπάθεια από την ομαδα. Αυτόν τον Κανος που τον βρήκαν πάλι και τον έφεραν. δεν ήταν μόνο την τεράστια ευκαιρία που έχασε αλλά και σε όλο τον αγωνα ήταν ένα τέμπο πίσω από όλους τους άλλους

Το θετικό είναι ότι κατάφεραν να εκνευρίσουν τον πρόεδρο!

Καθαρό οφσάιντ το γκολ! Αν το δεχόμασταν εμείς , τι θα λέγαμε; Ξυπνάτε και αφήστε την δήθεν γκρίνια! Δεν μας φταίει κανεις που θέλουμε 48 τελικές για να βάλουμε γκολ!

Δεν εχουμε παικτες να βαλουν την μπαλα στα διχτυα ποσες ισοπαλιες εχουμε παρει; Σημερα το παιχνιδι ηταν για 3-0 !!Θελουμε χαφ και σεντερ φορ να ειναι αξιας οχι κομπογιαννιτες!!

Τόσοι χασογκόληδες μαζεμενοι σε μια όμαδα, μας αξιζει σιγουρα μια θεση στο βιβλίο Γκίνες... Ουτε ενα κοντρολ της προκοπης...Αξιοι της μοίρας μας.

Ολοι δουλευουν κατα του Ολυμπιακου!!Ο Ελ Αραμπι τραβιεται προς το κεντρο πριν φυγει η μπαλα !!Δεν ειναι οφσαιντ!!

Άμα δεν βγεί ένα εμβόλιο με την νοοτροπία του νικητή να κάνει ο καθένας τους από 5 δόσεις

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό πάει για πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Λάθος Μίτσελ με Φορτούνη - "Kλείδωσε" τον Γιοβάνοβιτς!