Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον γύρω από τις διαιτητικές αποφάσεις υπάρχουν σε μια ακόμα αγωνιστική των πλέι οφ, με το sportdog να επικοινωνεί με τον Σωτήρη Βοργιά, πρώην διεθνή διαιτητή και καθηγητή Διαιτησίας, προκειμένου να μας διαφωτίσει.

"Καθαρό το πέναλτι που ζήτησε ο Βόλος - Μαρς κόκκινη στον Παναθηναϊκό - Φάση για σεμινάριο του Ζίβκοβιτς"

"Σε αυτά που ζητούσε η ΑΕΚ δεν υπάρχει καθόλου περίπτωση πέναλτι. Αντίθετα ήταν πέναλτι, και μάλιστα καθαρό, αυτό που ζήτησε ο Βόλος", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog o Σ. Βοργιάς και στη συνέχεια πρόσθεσε για την κόκκινη κάρτα που ζήτησε ο Παναθηναϊκός στο μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο στον Κλέινχεϊσλερ: "Ήταν κόκκινη κάρτα, μαρς κόκκινη, από αυτές που πρέπει να διδάσκονται σε σεμινάρια".

 

Το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στο τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

"Η μπάλα πήγε στο χέρι του Ζίβκοβιτς, ήταν καθαρό πέναλτι, φάση για σεμινάριο και αυτή, απορώ πώς δεν το έδωσε με τη μία ο διαιτητής που είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Ενώ γενικά ήταν καλός διαιτητής".

"Τραβηγμένη κόκκινη σε Κουλιεράκη - "Τελείωσε" ο ΠΑΟΚ - Αυτό θα γίνει στο πρωτάθλημα"

Η φάση του Κουλιεράκη με τον Μπακαμπού, που οι Πειραιώτες ζήτησαν κόκκινη κάρτα;

"Ήταν αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Και κίτρινη πήγαινε, και τραβηγμένη κόκκινη πήγαινε. Πιστεύω σωστά ενήργησε ο διαιτητής".

Τέλος, πείτε μου πώς βλέπετε αγωνιστικά την εξέλιξη των πλέι οφ;

"Οι τέσσερις ομάδες έγιναν τρεις, καθώς ο ΠΑΟΚ τελείωσε από το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αυτή την Κυριακή θα φανεί πού πάμε. Οι τρεις ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο. Την Κυριακή θα δούμε πού θα πάει".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διαφωνία" Βαρούχα-Σπάθα για τρία πέναλτι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - "Ορισμός της κόκκινης σε ΠΑΟ" (Vid)