Παναθηναϊκός: Μπορεί οι Πράσινοι να έχουν μπει στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, υπάρχει ρεπορτάζ από τη Βουλγαρία που αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νόα Σονκό Σούντμπεργκ, τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό της Λέφσκι Σόφιας!

Φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν (έχει 27 ματς και 1 ασίστ), η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Η καταγωγή του είναι από τη Γκάμπια, αλλά έχει γεννηθεί στη Σουηδία και έχει τη σουηδική υπηκοότητα. Μάλιστα, η καριέρα του είναι στην ΑΪΚ Στοκχόλμης ενώ, ακόμα, αγωνίστηκε στις Σούντσβαλ και Έστερσουντ.

Στη Λέφσκι πήγε ως ελεύθερος τον Γενάρη του 2022, κι αυτός (το γεγονός ότι πήγε ως ελεύθερος δηλαδή) ίσως να είναι ένας λόγος για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του χωρίς η ομάδα του να ζητήσει πολλά χρήματα.

"Νταμάρι στην άμυνα - Σουτάει την μπάλα σαν οβίδα - Δυναμισμός και ενέργεια στην άμυνα"

"Eίναι νταμάρι αυτός, ψηλος αμυντικός που παίζει και δεξιά και αριστερά στα στόπερ. Δεν έχει πολύ καιρό στη Βουλγαρία, στη Σουηδία έχει κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι επιβλητικός μέσα στο γήπεδο, έχει πολύ δυνατό κεφάλι και πολύ δυνατά πόδια, μπορεί να σουτάρει στην μπάλα σαν οβίδα", σχολίασε μέσω του sportdog άνθρωπος που παρακολουθεί στενά τ πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Δεν ξέρω αν έχει την εμπειρία για να σταθεί στον Παναθηναϊκό. Ειδικά για έναν Παναθηναϊκό που θέλει να παίξει στην Ευρώπη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αλλά σίγουρα θα δώσει δυναμισμό που πολλές φορές δεν έχει, τώρα, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Έχει σχετικά καλή τεχνική αλλά δεν είναι Μάγκνουσον, που μπορεί να στήσει εύκολα παιχνίδι από πίσω, όπως αρέσει στον Γιοβάνοβιτς. Αλλά έχει πολλή ενέργεια και προωθείται πολύ τα στημένα".