Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ (23/4, 20:00) για την πέμπτη αγωνιστική των playoffs.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει κάνει ουσιαστικά φέτος μόνο ένα καλό ημίχρονο, αυτό στο πρώτο ματς της Τούμπας όταν και νίκησε με 2-1.

Στη συνέχεια, σχολίασε το πλήρες ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και για το γεγονός πως θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα ο Αϊτόρ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ανέφερε πως πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι ίδιοι που ήταν βασικοί και με τον Ολυμπιακό, με μόνη διαφορά τον Μάγκνουσον αντί του Σάρλια: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ.

Τέλος, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» σχολίασε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει τη δυνατότητα να φέρει ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο και να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όπως για παράδειγμα ο Μαντσίνι.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορ με "χάρισμα" έκανε ήδη... κλικ στον Γιοβάνοβιτς - "Κύκλωσε" έξι Έλληνες από τον ΠΑΟ Β’! (ΒΙΝΤΕΟ)