Αυστηρά μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να αρχίσει και να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι με τον Βόλο έχουν προβλεφθεί από την ΑΕΚ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Έχει γίνει σωστή προεργασία στα μέτρα ασφαλείας. Θα είναι πιο αυστηρά από ποτέ. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως δεν χωράνε όλοι μέσα στο γήπεδο. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, μη φτάσουμε σε καμία… τραγωδία. Αν γίνει κάτι και δεν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, η ΑΕΚ θα χάσει και το πρωτάθλημα», προειδοποίησε συνιστώντας σύνεση στους πανηγυρισμούς.

«Το βασικό μέλημα ήταν όλες αυτές τις μέρες να μείνει η ομάδα σε ένα mood αγωνιστικό και όχι πανηγυρικό. Μιλάμε για έναν κανονικό αγώνα πρωταθλήματος, δεν είναι φιέστα και ο Βόλος δεν είναι… καλεσμένος. Θα πρέπει η ΑΕΚ να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα γίνει κανονικά η απονομή και θα δούμε και άλλα πολύ ωραία πράγματα. Η πόλη δεν θα κοιμηθεί απόψε. Όμως πρώτα θα πρέπει να πάρει η ΑΕΚ το παιχνίδι και να τελειώσουν όλα ομαλά», πρόσθεσε.