Χειμαρρώδης, αλλά και αποκαλυπτικός ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στον Βάιο Τσούτσικα κατηγόρησε ευθέως την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη πως έκλεψαν το πρωτάθλημα, ενώ έκανε λόγο για συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού αφήνοντας σαφείς αιχμές και για τη στάση των υπολοίπων ομάδων των playoffs.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της υπόθεσης των κρουσμάτων στον Παναθηναϊκό πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, αλλά και τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, για τους χειρισμούς τους. Έκανε επίσης λόγο για εξαρτημένες ομάδες που δεν χαρίζονται στον Παναθηναϊκό σε αντίθεση με άλλες ομάδες και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση δεν δείχνει διάθεση να καταπολεμήσει τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το αγωνιστικό κομμάτι χαρακτηρίζοντας πετυχημένη τη χρονιά για τον Παναθηναϊκό και άριστη τη σχέση και συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα προανήγγειλε 3-4 βασικές μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του κλαμπ προσθέτοντας πως η ΠΑΕ είναι απόλυτα καθαρή από χρέη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ και ακούστε το ηχητικό παρακάτω: