Νίκος Αλαβάντας: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλώντας για την επιλογή του ΠΑΟΚ να αφήσει στον πάγο τον Γιάννη Κάργα, κάνοντας παράλληλα και την δική του πρόβλεψη για τον τελικό του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Για την διαχείριση της περίπτωσης Κάργα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ήταν για μένα μια πολύ λανθασμένη ενέργεια αυτή του Κάργα, που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, από το πολύ πάθος, από το ότι ήθελε να δείξει πράγματα... Σε κάθε περίπτωση η ενέργειά του ήταν τελείως απαράδεκτη, δεν μπορώ να τον δικαιολογήσω. Είναι ακραίο όμως να τον τελειώσουν από τον ΠΑΟΚ για αυτό τον λόγο. Από εκεί και πέρα κάτι άλλο θα έχουν δει οι υπεύθυνοι...  Πάντως, άλλο Γιάννενα, άλλο ΠΑΟΚ. Για μένα αυτή την στιγμή δεν μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ».

Για την κακή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των πλέι οφ: «Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει, ίσως οι αλλαγές που γίνονται στα στόπερ. Για μένα από τους βασικούς πυλώνες της άμυνας είναι ο Ίνγκασον. Αν το παιδί αυτό είναι καλά και χωρίς τραυματισμούς μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Για τους υπόλοιπους είτε ο Κουλιεράκης παίζει, είτε ο Μιχαηλίδης, είτε ο Νάσμπμεργκ για μένα είναι το ίδιο...»

Τέλος, για τον τελικό Κυπέλλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως: Δεν ξέρω τι να πω για το τελικό. Είναι ένα παιχνίδι, που θα τα δώσει όλα ο ΠΑΟΚ. Μόνο έτσι μπορεί να πάει στο Γιουρόπα Λιγκ. Όπως και να το κάνουμε είναι ένας τίτλος που θα σώσει την χρονιά. Η μεγάλη αμαρτία μας ήταν ότι αποκλειστήκαμε από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Δεν παίζει ρόλο όμως το γεγονός ότι η ΑΕΚ έρχεται στο παιχνίδι ως πρωταθλήτρια, είναι ένας τίτλος που το θέλουν και οι δυο ομάδες. Θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αυτή την στιγμή υπερτερεί η ΑΕΚ. Όμως είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν», είπε ο Νίκος Αλαβάντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νο1 επιλογή του Μαρινάκη - "Ολυμπιακός όπως... Μονακό - Μεταγραφή 15 εκατομμυρίων ο Σιντιμπέ"!