Υπογράφεται εντός της ημέρας η τελική σύμβαση ανάμεσα στην κοινοπραξία και τον Δήμο Αθηναίων και αρχίζουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Όπως ενημέρωσε πριν λίγη ώρα ο Δήμος Αθηναίων στις 18:30 στο Δημαρχείο θα πέσουν οι υπογραφές, που θα βάλουν σε... ράγες το μεγάλο έργο του νέου στολιδιού του Τριφυλλιού, ανάμεσα στην πλευρά Μπακογιάννη και τις κατασκευαστικές εταιρείες.

Ο Παναθηναϊκός πλέον μετράει αντίστροφα και έχει κάθε δικαίωμα όχι απλά να ονειρεύεται αλλά να περιμένει την υλοποίηση του έργου εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος με στόχο τη σεζόν 2026-27 να παίζει στον Βοτανικό.

Με βάση τη σύμβαση, το έργο πρέπει να έχει παραδοθεί στους Πράσινους, το αργότερο εντός 36 μηνών.

Όπως ενημερώνει σχετικά ο Δήμος Αθηναίων:

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, θα υπογράψει σήμερα, στις 18.30 στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας, την σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της κοινοπραξίας των εταιρειών ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε. – ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ για την κατασκευή  του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς, τον... φέρνει ο Αλαφούζος - Το έχει πάρει προσωπικά - Έρχεται από απίθανη σεζόν! (Vid)