Παναθηναϊκός: Τόσο για τα μεταγραφικά όσο και για την προετοιμασία των Πράσινων μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Tάσος Νικολογιάννης, με τον ίδιο αρχικά να μιλάει για τον Μάρλον, που δημοσίευμα τον συνέδεσε με το Τριφύλλι.

«Δεν έχει προκύψει κάτι για τον συγκεκριμένο παίκτη, ίσως έχει προταθεί αλλά μέχρι εκεί. Θα πρέπει να περιμένουμε, κορυφώνονται οι εξελίξεις για τον στόπερ, που πρέπει να αποκτηθεί για να μην υπάρχει συνεχής φόβος για έλλειψη λύσεων. Είμαστε στην τελική ευθεία, θα μάθουμε τον παίκτη στις επόμενες μέρες».

Για την προετοιμασία των Πρασίνων: «Η απογευματινή προπόνηση αφιερώθηκε στο build-up, στο πως χτίζεται η επίθεση από πίσω. Το δεύτερο κομμάτι ήταν τα πλάγια άουτ, καθώς στο 60% τους χάνεται η μπάλα για την ομάδα που την έχει στην κατοχή της. Υπήρξε εντατική δουλειά στον τρόπο που εκτελούνται και στις κινήσεις που γίνονται από τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι μία λεπτομέρεια, αλλά ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει πάνω σε αυτές».

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε για το υπόλοιπο πρόγραμμα που έχει ο Παναθηναϊκός και για το επερχόμενο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας την Κυριακή (9/7), ενώ σημείωσε ότι με την απόδοση που έχει ο Φίκαϊ στην προετοιμασία είναι πιθανό να πάρει ευκαιρίες από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: All in για το "μπαμ" ο Παναθηναϊκός - Μυθική πρόταση Γιαννακόπουλου σε Σλούκα - Ποια ομάδα είναι το φαβορί