O ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της ΤΣΣΚΑ, Χόρχε Καρασκάλ. Μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026, ωστόσο, οι δύο πλευρές «ψάχνονται» στην ποδοσφαιρική αγορά, ενεργοποιώντας επίδοξους «μνηστήρες».

Σάντος και Βάσκο φαίνεται πως έχουν μπει στο κάδρο για τον Κολομβιανό με φόντο την απόκτησή του υπό καθεστώς δανεισμού από την ΤΣΣΚΑ. Υπενθυμίζεται πως το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή ανήκει στην Ρίβερ. 

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του Τύπου: «Ο επιθετικός μέσος της ΤΣΣΚΑ, Χόρχε Καρασκάλ, ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία. Σύμφωνα με το Goal.com, η Βάσκο ντα Γκάμα ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του 25χρονου ποδοσφαιριστή. Ο σύλλογος από το Ρίο ντε Τζανέιρο εξετάζει την επιλογή να ενοικιάσει τον Κολομβιανό με δικαίωμα αγοράς και έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή».

Αναφορικά με το ενδιαφέρον της Σάντος, υπογραμμίζεται πως: «Η Σάντος θα επισημοποιήσει μια  προσφορά δανείου με οψιόν αγοράς και είναι αισιόδοξη ότι μπορεί να κλείσει με τον 25χρονο αθλητή, πρώην της Ρίβερ Πλέιτ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "δώρο" Ιβάν σε Λουτσέσκου - Δίνουν Καρασκάλ για παίκτη από Ελλάδα - Ποιον έχασε ο ΠΑΟΚ για 300.000!