Ολυμπιακός: Έτοιμοι για ακόμα δύο μεταγραφές φαίνεται ότι είναι οι Ερυθρόλευκοι όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 λέγοντας ότι οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν ακόμα στόπερ και έναν σέντερ φορ.

«Από τον Ολυμπιακό περιμένουμε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Φρέιρε, για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς, για να ενταχθεί και επίσημα στην ομάδα. Περιμένουμε άλλες δύο μεταγραφές. Οι πληροφορίες λένε πως έχει βρει άλλον έναν στόπερ και έναν σέντερ φορ, προχωρώντας μαζί τους τις επαφές.

Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για τις πιθανές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα ο Ντουάρτε για το κέντρο της άμυνας και για την επίθεση ο Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια. Οι δύο παίκτες αυτοί είναι πραγματικά στο στόχατρο, όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω πως αυτοί είναι που μιλάει ο Ολυμπιακός. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως μιλάει με έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό», είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος που σημείωσε παράλληλα ότι ο Ολυμπιακός έχει στα χέρια του πρόταση από την Οσέρ για την πώληση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε μεγάλη πρόταση για Φορτούνη - Ποια η απόφαση Μαρινάκη - "Τέλος" 8 παίκτες με "χρυσά" συμβόλαια!