Έχασε τεράστια ευκαιρία νωρίς, πάλεψε μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και θα κριθούν όλα στο Ισραήλ για τον ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για την πρώτη αναμέτρηση του β’ γύρου του Conference League και παρά την ανωτερότητά του, δεν βρήκε το γκολ της νίκης που θα του έδινε το προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο. 

Πάντως, πρέπει να πούμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε δείξει πως δεν θα ήταν απόλυτα έτοιμος από το φιλικό με την Βέστερλο και προκάλεσε σε αρκετούς εντύπωση το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε μείνει χωρίς αγώνα για 11 ημέρες, μέχρι το αποψινό ματς, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε πως βοήθησε και ιδιαίτερα!

Σε αντίθεση βέβαια με το ματς με τους Βέλγους, απόψε πρόβλημα σημαντικό φάνηκε στον μεσοεπιθετικό τομέα, εκεί όπου ο πιο κινητικός και απειλητικός παίκτης με διαφορά από τον δεύτερο ήταν ο Σβαμπ, έστω και εάν ήταν ο μοιραίος για τους Θεσσαλονικείς, μιας και έχασε το πέναλτι και άλλες δύο ευκαιρίες. Η άμυνα του ΠΑΟΚ πήρε άριστα με εξαίρεση το δοκάρι των Ισραηλινών. το οποίο ήταν και η μόνη φάση μιας ομάδας που επέλεξε να κατέβει με πούλμα στην Θεσσαλονίκη και δικαιώθηκε πλήρως για αυτό με ισοπαλία χρυσάφι, χωρίς τέρματα, ειδικά αφού πλέον δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Ούτως ή άλλως οι Ισραηλινοί διέκριναν εξ αρχής ότι ο ΠΑΟΚ είχε θέμα στο γκολ, με τους Κωνσταντέλια και Τόμας να παίρνουν... κακό βαθμό, ενώ και ο Ζίβκοβιτς που κέρδισε το πέναλτι δεν έλαμψε. Θα λέγαμε πως ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από έναν... Μπίσεσβαρ, ή έναν Τζούρισιτς αν θέλετε για να ομορφύγει το παιχνίδι του, ενώ είναι δεδομένο πως ο Σαμάτα θα πρέπει να ξεκινήσει ως βασικός στο ματς του Ισραήλ, μιας και έδειξε διάθεση στο ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα!

Ο ΠΑΟΚ παραμένει φαβορί και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα βρει στο Ισραήλ, διότι δεύτερη σερί χρονιά εάν αποκλειστεί από υποδεέστερο αντίπαλο θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ μετά την Μπεϊτάρ! Ανοίγει την κάνουλα για χαφ - Υπογράφει πριν από τη ρεβάνς;