ΠΑΟΚ: Αυτό που μετράει περισσότερο για τον Λουτσέσκου, στο σημερινό παιχνίδι με την Κηφισιά, στην Τούμπα, είναι η νίκη και ζήτησε ακόμη από τους ποδοσφαιριστές του να πετύχουν ένα “γρήγορο” γκολ, αλλά και να παραμείνουν σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, γιατί θέλουν μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών και την αποφυγή καρτών και τραυματισμών.

Πολύ σημαντικό για τον Ρουμάνο προπονητή, είναι το γεγονός ότι θα πρέπει να “τρυπήσουν” οι παίκτες του, την αντίπαλη άμυνα, που θα παραταχθεί με διπλή ζώνη (πιθανότατα) και αυτό θα γίνει από τα πλάγια, εκεί όπου θα παίξουν το δικό τους ρόλο οι πλάγιοι επιθετικοί του Δικεφάλου.

Τα μάτια όλων, θα είναι στο σημερινό παιχνίδι, αλλά το μυαλό θα είναι σίγουρα στο ματς της Πέμπτης, με αντίπαλο τη Χαρτς, στη ρεβάνς του θριάμβου του Δικεφάλου (1-2) μέσα στο Εδιμβούργο, γι αυτό και θα πρέπει να μείνουν στα… πιτς, προκειμένου να ξεκουραστούν πολλοί ποδοσφαιριστές, που προορίζονται για βασικοί στο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Λουτσέσκου πάντως, φρόντισε να “ντοπάρει” ψυχολογικά, όσους θα παίξουν σήμερα: “Είναι η ευκαιρία να αποδείξετε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να στηρίζετε σε εσάς, γιατί δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα παιχνίδια. Για εμάς, όλα είναι ντέρμπι”!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα... κάγκελα η ΑΕΚ: "Απίθανα και χυδαία, ρεσιτάλ αλητείας! Ποιο ντου; Καραγκιόζηδες και... Μίκι Μάους"!