Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα και ενόψει του εμβόλιμου αγώνα με τον Βόλο στην Τούμπα, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μακάρι από εδώ και πέρα, μακάρι να το βρει και για να έχει μεγαλύτερη επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Έχει φτάσει ήδη στον περσινό του αριθμό γκολ. Το έκανε μετά την ατάκα του Λουτσέσκου, ότι παίζει μακριά από τον φορ και έπρεπε να το βελτιώσει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά αποτελεσματικός και δεν χρειάστηκε πολλές φάσεις για να πετύχει τρία γκολ. Είναι βελτιωμένος στη μετάβαση, την ψάχνει, είτε από κλέψιμο είτε από στημένο της αντίπαλης ομάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός έδρας έχει συνεχόμενες τριάρες ή τεσσάρες, στη Σκωτία, Στο Ισραήλ, τώρα στον ΠΑΣ. Και οι φορ είναι εκείνοι που μοιράζουν τις τελικές πάσες στους άλλους. Ο Σαμάτα, όμως, πρέπει να μπει σε φάσεις, αφού δεν έχει κάνει τελική ακόμα», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λάμπει" ο Κωνσταντέλιας - Δικαιώνει Σαββίδη η μεταγραφή - Έξαλλος ο Λουτσέσκου, κατσάδα στον Κονσταντίν!