Τάσος Νικολογιάννης: Με τα μάτια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι πλέον άπαντες στον Παναθηναϊκό και ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι όσο και στο θέμα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ και την απαγόρευση τέλεσης αγώνων.

«Δεν στέκονται στο χθεσινό παιχνίδι, πάει πέρασε. Από χθες όλων το μυαλό είναι στον ΠΑΟΚ. Ξέρουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα. Έχει τρία συνεχόμενα ματς που δεν έχει χάσει στη λεωφόρο ο ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια χρονιά που έκανε πρωταθλητισμό. Η μία ήττα προκάλεσε τη διαφορά της μείωσης από τους διώκτες και μετά ακολούθησε εκείνη η ήττα στην Τρίπολη.

Η άλλη ήττα στέρησε από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, γιατί αν κέρδιζε σε εκείνο το ματς θα πήγαινε στο Καραϊσκάκη και για την ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη ζημιά στον Παναθηναϊκό πέρυσι. Το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ απαιτητικό, όσο καμιάς άλλης μεγάλης ομάδας», τόνισε.

Παράλληλα μίλησε για τους τραυματισμούς που υπάρχουν στο Τριφύλλι και για τον αγώνα που έχει ο Μάγκνουσον μέχρι να επιστρέψει, ενώ σημείωσε πως κάποιοι από τους παίκτες που έπαιξαν με τον Αστέρα κερδίζουν θέση στην ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ λόγω των εμφανίσεών τους.

«Κάποιοι παίκτες κέρδισαν μια θέση για την ενδεκάδα ενόψει Κυριακής, πολύ πιθανό να είναι ο Αράο ανάμεσα σε αυτούς που ήταν εξαιρετικός. Προσπαθεί να παίξει πιο γρήγορα, ο Ρούμπεν φαίνεται πως δεν είναι καλά και είναι πιθανό να τον δούμε στο αρχικό σχήμα. Μπερνάρ και Χουάνκαρ επίσης που είναι φρέσκοι και πήραν μεγάλη ανάσα χθες», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη σοκ - Έκλεισε το Ολυμπιακό Στάδιο - Τεράστιο πρόβλημα, συναγερμός στον Παναθηναϊκό!