Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο του συλλόγου έχει βυθιστεί στην εσωστρέφεια, την ώρα που η άλλη ομάδα της πόλης έχει σαρώσει όλους τους τίτλους. Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο την απέχθειά τους για την οικογένεια Γκλέιζερ και τους θέλουν εκτός Ολντ Τράφορντ. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πουλήσουν μερίδιο των μετοχών τους.

Συγκεκριμένα, το Sky Sports αποκάλυψε πως η οικογένεια Γκλέιζερ πρόκειται να οριστικοποιήσει μια συμφωνία στην τιμή των 33 δολαρίων ανά μετοχή με τον Τζιμ Ράτκλιφ, ώστε ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος να αποκτήσει το 25% των μετοχών της αγγλικής ομάδας! Η αποτίμηση της Γιουνάιτεντ στο χρηματιστήριο στο χθεσινό κλείσιμο ήταν σε περίπου 5,4 δισεκατομμύρια δολάρια εξαιρουμένου του χρέους, την ώρα που οι μετοχές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ σημείωσαν άνοδο 8,1% στα 19,90 δολάρια στις προκαταρκτικές συναλλαγές.

Αυτή η εξέλιξη έχει γεμίσει χαρά τον κόσμο του κλαμπ και όλοι αναμένουν καλύτερες μέρες για τον κοιμώμενο γίγαντα του αγγλικού ποδοσφαίρου.