Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Χαμός με τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟ - Φαβορί Σφαιρόπουλος-Μπατίστ... στη λίστα και Σπανούλης!
Μπάσκετ
| 2023-01-01 18:27:00

Χαμός με τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟ - Φαβορί Σφαιρόπουλος-Μπατίστ... στη λίστα και Σπανούλης!

Sportdog Team
Χαμός με τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟ - Φαβορί Σφαιρόπουλος-Μπατίστ... στη λίστα και Σπανούλης!

Ποιος θα είναι ο κόουτς του Τριφυλλιού, εάν αποχωρήσει ο Ράντονιτς; Οι στοιχηματικές έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού, με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Μάικ Μπατίστ να θεωρούνται από τους μπουκ φαβορί για τον Πράσινο πάγκο. Που ποντάρεται ο Βασίλης Σπανούλης.

Παναθηναϊκός: Η ιστορική συντριβή με 95-71 από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την Euroleagie και η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Εξάστερου, έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στο Τριφύλλι.

Ήδη, μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προανήγγειλε αλλαγές για να φτάσει ξανά η ομάδα του στην κορυφή. Και δεν αποκλείεται αυτές να περιλαμβάνουν και τη θέση του προπονητή, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Οι στοιχηματικές έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις, με τους Γιάννη Σφαιρόπουλο και Μάικ Μπατίστ να θεωρούνται από τους μπουκ φαβορί για τον Πράσινο πάγκο, σε απόδοση 2.50. Από τα ιδιαίτερα, το γεγονός ότι σε απόδοση 101.00 συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές και ο Βασίλης Σπανούλης!

Αναλυτικά η λίστα των αποδόσεων για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν γλιτώνουν ούτε οι παίκτες στον ΠΑΟ - Έξαλλοι με τον... παλαίμαχο - Απογοητευμένος ο Παπαγιάννης!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags