Facebook Pixel Sportdog.gr | "Οδηγός καλής ζωής" - Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Μαΐου, στις 09:00
Life
| 2021-05-27 15:21:00

"Οδηγός καλής ζωής" - Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Μαΐου, στις 09:00

Sportdog Team
"Οδηγός καλής ζωής" - Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Μαΐου, στις 09:00

Με ένα από τα πιο συχνά σε εμφάνιση αυτοάνοσα νοσήματα, την ψωρίαση, ασχολείται η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 29 Mαΐου 2021 στις 09:00.

Με τη βοήθεια των δερματολόγων αλλά και ανθρώπων που έχουν ψωρίαση μαθαίνουμε πώς θα αναγνωρίσουμε έγκαιρα την πάθηση, μιλάμε για όλες τις νεότερες θεραπείες αλλά και τον τρόπο ζωής που βοηθά στη διαχείριση του προβλήματος και βλέπουμε εάν η ψωρίαση έχει πάψει να είναι πλέον θέμα ταμπού.

Στην εκπομπή, επίσης, μιλάμε για την τελειομανία, για την μεγάλη διατροφική αξία των μικρών ψαριών αλλά και όσα πρέπει να κάνουμε όταν εμφανίζουμε κριθαράκι στο μάτι.

Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς να τρώμε κρέας; Κι αν ναι, πώς θα αναπληρώσουμε τα θρεπτικά συστατικά του κρέατος που χάνουμε; Τι κερδίζουμε – όσον αφορά την υγεία αλλά και το περιβάλλον- εάν μειώσουμε την κατανάλωση του κρέατος;

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 στις 09:00 υποδέχεται στο στούντιο τον κλινικό διαιτολόγο – διατροφολόγο Δρ. Κώστα Ξένο και την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έχει βγάλει το κρέας από τη διατροφή της εδώ και 18 χρόνια.

Στην ενότητα «Σύμπτωμα» μαθαίνουμε γιατί εμφανίζουμε ραγάδες, στην ενότητα «Πρακτικές Συμβουλές» μιλάμε για τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να επιλέγουμε τα γυαλιά ηλίου και στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς» βλέπουμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τον σκόρο με φυσικούς και οικολογικούς τρόπους.

«Οδηγός καλής ζωής».

Mε τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:00.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags