Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0! Πού θα σταματήσει το κοντέρ;
| 2013-12-24 10:30:00

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0! Πού θα σταματήσει το κοντέρ;

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0! Πού θα σταματήσει το κοντέρ;

Δεύτερο "γκολ" στην ΑΕΚ πέτυχε ο Ολυμπιακός! Επίδειξη δύναμης κάνουν οι Πειραιώτες, αν και βρίσκονται δύο κατηγορίες ψηλότερα. Θα μειώσει η Ένωση ή θα ξεφύγει το σκορ; 

Απόλυτος κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ολυμπιακός που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι όποιον ποδοσφαιριστή θέλει από την Ελλάδα μπορεί να τον αποκτήσει.

Κανένας δεν μπορεί να τον κοντράρει, ούτε φυσικά η ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής και έχει περιορισμένο μπάτζετ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες έναν ακόμα νεαρό και ταλαντούχο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Τάσο Αυλωνίτη του Πανιωνίου.

Όπως έμαθε ο σκύλος, στην ΑΕΚ είχαν σίγουρο τον ποδοσφαιριστή μέχρι και την περασμένη Κυριακή. Πόνταραν, βλέπετε, στις καλές σχέσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου και θεωρούσαν ότι το θέμα είναι τυπικό.

Ήθελαν να κλείσουν τον στόπερ από την ομάδα της Νέας Σμύρνης και να ανακοινώσουν τη μεταγραφή, όπως έκαναν με τον Πέτρο Μάνταλο από την Ξάνθη, αλλά δεν...

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε πως θέλει τον ποδοσφαιριστή και τον έκλεισε στο άψε - σβήσε αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Ένωση. Αυτό είναι το δεύτερο "γκολ" των "ερυθρόλευκων" μέχρι στιγμής στην ομάδα του Τραϊνού Δέλλα, αφού θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί παρόμοια "φάση", πάλι με ποδοσφαιριστή από τον Πανιώνιο, τον Δημήτρη Κολοβό.

Μπορεί να μειώσει η ΑΕΚ στη συνέχεια του "αγώνα" ή το σκορ θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags