Facebook Pixel «Πήγε να διασφαλίσει το 1-0… »
| 2011-02-28 15:37:00

«Πήγε να διασφαλίσει το 1-0… »

«Πήγε να διασφαλίσει το 1-0… »

Για το γεγονός ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε να διασφαλίσει τη νίκη για την ομάδα του, χθες στη Νέα Σμύρνη, αναφέρθηκε ο Ηρακλής Αντύπας στο blog του…

Μια ομάδα που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε με τις τρεις ευκαιρίες στα πρώτα 14 λεπτά. Μία με τον Ριέρα, μία με τον Φουστέρ και μία με τον Μιραλάς. Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος στο ματς και εν τέλει κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Ριέρα νίκησε κατά κράτος τον Κουμουρτζί στη μεσαία γραμμή, προχώρησε και με πάσα... πάρε βάλε, έβγαλε τετ α τετ τον Μιραλάς. Ο Βέλγος με πανέμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ, συνεχίζοντας τις καλές τελευταίες του εμφανίσεις.

Θα περίμενε κανείς, ότι στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό θα ήταν το ίδιο και ο Ολυμπιακός θα πετύχαινε κάποια στιγμή και το 0-2. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» κατέβασαν ρυθμούς και είχαν μόνο μία ευκαιρία με τον Ριέρα στο 58’.

Ο Βαλβέρδε έκανε και πάλι το ίδιο πράγμα. Πήγε να διασφαλίσει το 1-0, αντί να ψάξει για το δεύτερο γκολ. Ο Τζιμπούρ βγήκε στο σημείο που ανέβαινε και μπήκε στο ματς ο Ουρτάδο.

Η επόμενη αλλαγή θα ήταν ο Πάντελιτς, αλλά η μπάλα παίζει περίεργα παιχνίδια και τον πρόλαβε τον προπονητή του Ολυμπιακού. Έγινε το 1-1 με το γκολ… μπιλιάρδο του Σβέρκος και στο καπάκι ήρθε και η αποβολή του Ριέρα για να αλλάξουν εντελώς τα πλάνα του ισπανού τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε μετά το -1-1, αλλά ούτε και μπορούσε να απειλήσει με παίκτη λιγότερο. Ως εκ τούτου, οι ερυθρόλευκοι» άφησαν δύο πόντους στη Νέα Σμύρνη και δεν ικανοποίησαν τους φίλους τους για δύο λόγους.

Πρώτον, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν καλή απόδοση και δεύτερος γιατί δεν ξέφυγαν ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Άλλωστε, οι περισσότεροι φίλοι των Πειραιωτών αυτό που θέλουν στα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος, είναι πρώτον να ουν καλή μπάλα και δεύτερον να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους «πράσινους». Για ευνόητους φυσικά λόγους…

Υ.Γ. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε καλό Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και το θετικό είναι, ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν το καλύτερό του.

Υ.Γ. (1). Ο Ουρτάδο δεν γίνεται να κριθεί στα 25 (μαζί με τις καθυστερήσεις) λεπτά που αγωνίστηκε. Και το… απίστευτο με τον ισπανό, είναι ότι θα τελειώσει το πρωτάθλημα και δεν θα ξέρουμε τι παίκτης είναι…

Υ.Γ. (2). Μήπως, θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε και πάλι τον Φετφατζίδη;

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags