Facebook Pixel "Είναι θέμα καλής διαγωγής"
| 2011-03-15 14:04:00

"Είναι θέμα καλής διαγωγής"

"Είναι θέμα καλής διαγωγής"

Ο Στράτος Σεφτελης γράφει στο "Εθνοσπορ" για τις προκλήσεις του Αχιλλέα Μπέου προς τον Νταμπίζα και την απάντηση του τελευταίου όταν αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο...

Από τη μια ο Νταμπίζας. Το θύμα. Και από την άλλη ο Μπέος. Ο θύτης. Εχασε την ψυχραιμία του ο αμυντικός της Λάρισας. Και εκτράπηκε σε μια συμπεριφορά, που ήταν ο ορισμός της αποβολής. Ετσι, την πλήρωσε διπλά: Πρώτα με τον διασυρμό του και έπειτα με την τιμωρία του, που θα είναι αυξημένη αφού είναι αρχηγός. Ο ίδιος άλλωστε παραδέχθηκε ότι ντράπηκε για την εικόνα που παρουσίασε. Ντράπηκε γιατί έκανε κακό σε αυτό που αγαπάει πραγματικά και το υπηρετεί χρόνια τώρα με τον ιδρώτα και το αίμα του: Το ποδόσφαιρο! Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Ομως, σας ερωτώ: Βάλτε τον πιο ψύχραιμο άνθρωπο του πλανήτη στο γήπεδο, με τη φανέλα της ΑΕΛ. Αυτή τη φανέλα, που είναι «αιματοβαμμένη» από τις διαιτητικές σφαγές από την αρχή της σεζόν. Ναι, όπως το ακούτε: Η Λάρισα δεν πέφτει... Τη ρίχνουν!

Επειδή δεν είναι στο «κύκλωμα». Με το έτσι θέλω και με συνοπτικές διαδικασίες την οδήγησαν στην πιο κάτω κατηγορία. Ολη η Ελλάδα το ξέρει. Σας βάζουν λοιπόν στο γήπεδο, ντυμένο Νταμπίζα. Και έχετε από πάνω τον Μπέο, όρθιο, δίπλα στον εμφανώς ευρισκόμενο σε αμηχανία κ. Βεντούρη, να σου κατεβάζει ό,τι μπορεί να γεννήσει το μυαλό ενός Μπέου. Και του βάζει, αυτού του τύπου, δύο γκολ. Τι θα κάνατε; Δεν θα του ερχόταν όλη η αδικία της χρονιάς και θα του ανέβαζε το αίμα στο κεφάλι; Ο Νταμπίζας ζήτησε συγνώμη για τη ζημιά που προκάλεσε στο ποδόσφαιρο. Ο Μπέος, αντί συγνώμης, μιλώντας το ίδιο βράδυ σε ραδιόφωνο του Βόλου είπε ότι... «η ΑΕΛ θα ξανανέβει αν δείξει καλή διαγωγή». Κατακαημένη Ελλαδίτσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags