Facebook Pixel Mε την... ουρά δεν τα πάει καλά!
| 2011-04-04 10:40:00

Mε την... ουρά δεν τα πάει καλά!

Mε την... ουρά δεν τα πάει καλά!

Οι ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας... χαίρονται όταν έρθει η στιγμή να αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» παίζοντας απογοητευτικό ποδόσφαιρο χθες στις Σέρρες ηττήθηκαν με 1-0, κάτι βέβαια που έχουν επαναλάβει και με τους άλλους συλλόγους που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει νικήσει εκτός έδρας τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό αλλά δεν έχει σκοράρει κιόλας.

Το «τριφύλλι» έμεινε στο 0-0 στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, ηττήθηκε με 2-0 στη Λάρισα από την τοπική ομάδα και χθες απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο Πανσερραϊκό έχασε με 1-0. Δηλαδή έχει πάρει μόλις έναν βαθμό με τους ουραγούς.

Πάντως, περίπου παρόμοια είναι και η κατάσταση όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τους φετινούς ουραγούς. Συγκεκριμένα, στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι με τη Λάρισα (1-1) ενώ επικράτησαν με 2-0 των Σερραίων και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον Αστέρα.

Οι «πράσινοι» έχουν γίνει η χαρά των ουραγών, αφού στα πέντε αυτά παιχνίδια έχουν αφήσει δέκα βαθμούς και έχουν πάρει μόλις πέντε!

Ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας με τους ουραγούς της Σούπερ Λιγκ

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 0-0

Λάρισα - Παναθηναϊκός 2-0

Πανσερραϊκός - Παναθηναϊκός 1-0

Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας με τους ουραγούς της Σούπερ Λιγκ

Παναθηναϊκός -Λάρισα 1-1

Παναθηναϊκός - Πάνσερραϊκός 2-0.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags