Facebook Pixel «Μην ψαρώνετε, δεν είναι διαλυμένοι»…
| 2011-01-04 21:29:00

«Μην ψαρώνετε, δεν είναι διαλυμένοι»…

«Μην ψαρώνετε, δεν είναι διαλυμένοι»…

Στην… τσίτα θέλει να έχει τους παίκτες ο Μαρινάκης γι` αυτό και τους τόνισε ότι δεν πρέπει να παρασύρονται «από την εικόνα διάλυσης του Παναθηναϊκού»…

«Καλή χρονιά. Σας εύχομαι να έχετε την υγεία σας πάνω απ’ όλα. Δεν πρέπει να παρασύρεστε από λανθασμένες εντυπώσεις οι οποίες παρουσιάζουν μια εικόνα διάλυσης του Παναθηναϊκού. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε, να παίζετε πάντα δυνατά και να κερδίζετε τα παιχνίδια» , τόνισε κατά την επίσκεψη του στου Ρέντη προς τους παίκτες και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ βασικό για μας να κρατάμε χαμηλό προφίλ, να δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος θα δούμε τα αποτελέσματα, γιατί όπως γνωρίζετε ο πρωταθλητής χειμώνα δεν είναι πάντα και αυτός που κατακτά τον τίτλο. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου γιατί μπορεί να την πατήσουμε. Να μην χαλάσουμε τα όσα ωραία κερδίσατε στον πρώτο γύρο».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια: «Για τις μεταγραφές μιλήσαμε πριν από λίγο με τον κ. Βαλβέρδε και οι δυό μας σας εμπιστευόμαστε απόλυτα. Αν γίνουν μια, δύο προσθήκες θα είναι απλά διορθωτικές για να καλύψουμε κενά που δημιουργούνται από τους τραυματισμούς. Να ξέρετε ότι δημοσιεύματα, όπως για παράδειγμα αυτά που αφορούν τον Μιραλάς, έχουν σκοπό να μας βλάψουν».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags