Facebook Pixel Το …μήνυμα σε Ζαγοράκη!
| 2011-04-22 16:30:00

Το …μήνυμα σε Ζαγοράκη!

Το …μήνυμα σε Ζαγοράκη!

Με μία φράση "κλειδί" στις πρόσφατες ανακοινώσεις τους, οι Βρύζας και Παπαδόπουλος εξηγούν γιατί έφυγαν από τον ΠΑΟΚ και στέλνουν …μήνυμα στον Ζαγοράκη για το μέλλον.

Όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, είχε δίπλα του μία ομάδα ανθρώπων ή καλύτερα μία «παρέα», όπως συνήθιζαν να λένε, η οποία τον βοηθούσε τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

Στα πρώτα χρόνια σχεδόν καμία απόφαση του Ζαγοράκη δεν ήταν αποκλειστικά δική του. Όλες οι αποφάσεις για τον σύλλογο προέκυπταν μετά από συζητήσεις με τους συνεργάτες του.

Τα πράγματα όμως πλέον έχουν αλλάξει κατά πολύ και εκείνη η… παρέα έχει πλέον χαλάσει σε μεγάλο βαθμό. Ο Ζαγοράκης δεν έχει δίπλα του τον Ζήση Βρύζα, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Ηλία Βιολίδη και άλλους, οι οποίοι μπορεί να ακούγονταν λιγότερο, αλλά ήταν απαραίτητοι.

Κατά καιρούς υπάρχουν δημοσιεύματα περί επιστροφής κάποιων εξ αυτών στην ΠΑΕ ή και συναντήσεις του Ζαγοράκη μαζί τους, όπως έγινε τη Μεγάλη Πέμπτη με τον Παπαδόπουλο (σ.σ. πρώην οικονομικό διευθυντή), ώστε να τους πείσει να γυρίσουν.

Μέχρι τώρα όμως δεν έχουμε δει κάποια μεγάλη επιστροφή, παρά μόνο ανακοινώσεις που διαψεύδουν τα σενάρια. Όμως καμία φορά και από τις ανακοινώσεις, μπορείς να βγάλεις… λαβράκι.

Αν προσέξει λοιπόν κανείς προσεκτικά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Ζήση Βρύζα και του Γιάννη Παπαδόπουλο, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει μέσα μία πανομοιότυπη φράση.

Ο Βρύζας έλεγε στις 30 Μαρτίου, όταν και διέψευδε το σενάριο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ:

«Ουδέποτε έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ γι’ αυτό το θέμα, ούτε και εξέλειπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου»

Από την πλευρά του, ο Παπαδόπουλος μετά την συνάντηση που είχε με τον «Ζαγόρ» ανέφερε στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων:

«Στην σημερινή μας συνάντηση εξήγησα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ότι με τιμά η πρότασή του, ωστόσο δεν έχουν πάψει να υφίστανται οι λόγοι αποχώρησής μου από την διοίκηση της ΠΑΕ».

Κοινό σημείο; Οι λόγοι που δεν εκλείπουν ή, καλύτερα, οι άνθρωποι που είναι δίπλα από τον Ζαγοράκη. Με αυτούς υπάρχει το πρόβλημα και για αυτούς δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω.

Είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που στέλνουν και οι δύο στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και μάλιστα αφήνουν «ανοιχτή» την πόρτα επιστροφής, αρκεί πρώτα να εκλείψουν οι λόγοι….
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags