Facebook Pixel Δεν τους ξεπλένει ο Ιορδάνης…
| 2011-01-11 15:52:00

Δεν τους ξεπλένει ο Ιορδάνης…

Δεν τους ξεπλένει ο Ιορδάνης…

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ άνοιξε το στόμα του και είπε πολλά για τον ΠΑΟΚ και τα οικονομικά του. «Ας πουλήσει τον Βιεϊρίνια για να πληρώσει τους υπόλοιπους».

Ο γνωστός μεγαλοατζέντης μίλησε στην εφημερίδα «Μακεδονία» για την αποχώρηση του πελάτη του, Φρανσίσκο Ζουέλα, από τον «δικέφαλο του Βορρά» και σχολίασε ότι μόνο ο Πορτογάλος χαφ της ομάδας είναι πληρωμένος, για να μην αποχωρήσει!

Αναλυτικά:

Για την υπόθεση Ζουέλα και τις πληρωμές στον ΠΑΟΚ: “Όταν ξεκινάω μια συνεργασία, περιμένω σωστή ανταπόκριση. Δεν μπορεί να έχω στείλει στον ΠΑΟΚ δύο παίκτες χωρίς χρέωση, το μόνο που έχει να κάνει η ομάδα είναι να πληρώνει το συμβόλαιό τους και τελικά να μην κάνει ούτε αυτό. Ας πουλήσει τον Βιεϊρίνια για να πληρώσει όλη την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ νομίζει ότι μπορεί να εισπράξει μια περιουσία από τον Βιεϊρίνια.

Αυτά τα λεφτά όμως δεν διακινούνται πλέον. Θα μπορούσα, για παράδειγμα, να μιλήσω στον πρόεδρο της Ντιέπρ, που είναι φίλος μου, αλλά με τέτοια ποσά δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι. Ελπίζω να ξέρει ο κόσμος ότι ο ΠΑΟΚ έχει πληρωμένο τον Βιεϊρίνια: αν δεν πληρωθεί δύο μήνες, τότε μένει ελεύθερος να πάει όπου θέλει. Ούτε βέβαια υπήρχε περίπτωση να βρω ομάδα για να πουληθεί ο Κοντρέρας, από τη στιγμή που αντιλήφθηκα πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν πληρώνουν και δεν κρατούν το λόγο τους. Ούτε καν ασχολήθηκα το καλοκαίρι με αυτό.

Κοιτάξτε τι έγινε με τον Ζουέλα. Πήρε μερικά χρήματα τον Ιούνιο, από τότε τίποτα, και μόνο τώρα που έφυγε πήρε μερικά ακόμη. Το ίδιο θα γίνει και με τον Μπουσαϊντί. Έστειλα σήμερα (σ.σ. χθες) επιστολή στον ΠΑΟΚ και μέχρι την Παρασκευή ίσως φύγει κι αυτός, έχει πληρωθεί μόλις το 40% του συμβολαίου του. Δεν μπορώ να συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν τηρούν τον λόγο τους”.

Τη μη χρησιμοποίηση του Αγκολεζου ως στόπερ: "Ειλικρινά, δεν θέλω να χαρακτηρίσω τον προπονητή που αφήνει έναν κεντρικό αμυντικό χωρίς λεπτό συμμετοχής στη θέση που παίζει. Είναι φυσικό όταν βάζεις τον παίκτη σε άλλη θέση, κάποια στιγμή ο κόσμος θα φωνάζει στον προπονητή ‘τι τον βάζεις αυτόν, δεν μπορεί να παίξει. Στις 29 Αυγούστου, πριν τελειώσουν οι μεταγραφές, ρώτησα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αν θέλουν να πάω σε άλλη ομάδα τον Ζουέλα, μιας και είχαν ήδη τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Αν είναι να μην παίζει στη θέση του, να τον πήγαινα αλλού για να μην υπάρχει και το συμβόλαιό του. Μου απάντησαν ‘όχι, τον χρειαζόμαστε, τον θέλουμε στην ομάδα και θα παίζει στη θέση του’. Τα υπόλοιπα τα είδε όλος ο κόσμος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags