Facebook Pixel "Μην τον ακουμπήσετε"
| 2011-07-09 09:00:00

"Μην τον ακουμπήσετε"

"Μην τον ακουμπήσετε"

Υψηλοί τόνοι και για πρώτη φορά τόσο έντονη αμφισβήτηση στις επιλογές του Ζαγοράκη, στην τρίωρη συζήτηση  με αντιπροσωπεία των οργανωμένων. Η συζήτηση τελείωσε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα!

Οι συνδεσμίτες, μεταξύ άλλων, έθεσαν βέτο μη πώλησης του Βιερίνια, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Ζαγοράκη, με την φράση «μην… ακουμπήσετε τον Βιερίνια», ενώ ο 40χρονος πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι θα γίνει μια νέα συζήτηση της διοίκησης με τον Βιτόλο σήμερα, Σάββατο (9/7), μήπως και ξεπεραστούν οι διαφορές των δυο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το θέμα Βιερίνια οι συνδεσμίτες είπαν στον Ζαγοράκη: «Μην… ακουμπήσετε τον Βιερίνια. Έχουμε δώσει τόσα εκατομμύρια ως κόσμος και αξίζουμε να έχουμε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα. Άλλωστε αμείβεται μόλις με 280.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο».

Για το θέμα Βιτόλο ζήτησαν να μάθουν τον λόγο της απομάκρυνσής του. Ο Ζαγοράκης τους είπε ότι του οφείλονται 150.000 ευρώ από πέρυσι και δεν δέχεται μείωση των αποδοχών του, όπως όλοι. Τους υποσχέθηκε, πάντως, ότι θα γίνει άλλη μια συζήτηση μαζί του σήμερα, σε μια προσπάθεια εξομάλυνσης των διαφορών που υπάρχουν μεταξύ της διοίκησης και του Ισπανού χαφ, αλλά οι συνδεσμίτες δεν πείσθηκαν και επέμεναν στο ερώτημα για το εάν αληθεύουν οι φήμες ότι «έκλεισε» στον Παναθηναϊκό.

Στα οικονομικά, ο 40χρονος πρόεδρος δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για το «άνοιγμα» της ΠΑΕ και για το εάν ισχύουν όσα λέγονται ότι είναι πάνω από 10 εκατ. ευρώ, ενώ οι συνδεσμίτες ζήτησαν εξηγήσεις και για το γεγονός των οφειλών προς τους παίκτες (π.χ. στον Σαλπιγγίδη λέγεται ότι οφείλονται 670.000 ευρώ), την στιγμή που τα περσινά έσοδα της ΠΑΕ ήταν 26,5 εκατ. ευρώ. Ο Ζαγοράκης τους απάντησε πως η διοίκηση σέβεται το κάθε ευρώ που διαχειρίζεται και πως όλα τα έσοδα κατευθύνθηκαν στις ανάγκες της ομάδας, τονίζοντας ότι αυτό θα αποδειχτεί και από τον έλεγχο της επιτροπής διαφάνειας του Ερασιτέχνη στα οικονομικά, ενώ πρόσθεσε πως δεν ισχύουν όσα ακούγονται για το μεγάλο ύψος του «ανοίγματος» της ΠΑΕ. Τους είπε ακόμα ότι οι περικοπές στο μπάτζετ της ομάδας είναι απαραίτητες λόγω της δραστικής μείωσης των εσόδων της ΠΑΕ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις χορηγίες του ΟΠΑΠ.

Τέλος, ο Ζήσης Βρύζας ξεκαθάρισε στους παρευρισκόμενους ότι, παρά τα αντιθέτως διαδιδόμενα, θα επιστρέψει σε θέση στον ΠΑΟΚ, μόνο εάν και εφόσον ξεκαθαρίσουν πλήρως όλα τα ανοιχτά θέματα της ΠΑΕ, με κυρίαρχο, βέβαια, των χρηματοδοτών, ώστε να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια.

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags