Facebook Pixel «Το νου σου στον Βιεϊρίνια»
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-19 09:26:00

«Το νου σου στον Βιεϊρίνια»

«Το νου σου στον Βιεϊρίνια»

Τα μακρινά σουτ του Πορτογάλου και τις κινήσεις του Βλάνταν Ίβιτς θα πρέπει να προσέξει ο Ούρκο Πάρντο στη σημερινή αναμέτρηση Κυπέλλου του Ολυμπιακού, εναντίον του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

• Μετά την μεγάλη αποκάλυψη της στήλης (αναδημοσιεύθηκε μάλιστα από τα περισσότερα σάϊτ) ότι ο Ολυμπιακός κινείται να κλείσει τον αναπληρωματικό γκολκίπερ της Καβάλας, Βαγιέχο, που φέτος σε τρία ημίχρονα (και κάτι) έφαγε πέντε γκολ από τον Παναθηναϊκό, να συνεχίσω σήμερα με την άλλη είδηση που διέρρευσε από το δείπνο γνωριμίας του Μαρινάκη με τους ρεπόρτερ.

• Κι αυτή έχει να κάνει με τους αμυντικούς που κοιτάζει ο Ολυμπιακός από δύο ελληνικές ομάδες. Από τον Εργοτέλη, λοιπόν, παρακολουθεί τους Ρουμπάκη και Γιαλούση κι από τον Ηρακλή τους Κατσιαμπή και Κυριαζή. Οι παίκτες αυτοί μπορεί να μην διακρίθηκαν στα παιχνίδια Εργοτέλης-ΠΑΟ 1-4 και ΠΑΟ-Ηρακλής 4-2, στα οποία υπήρχε κατάσκοπος του Ολυμπιακού, αλλά σε άλλα παιχνίδια που τους τσέκαραν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλοί κι έχουν μπει στη λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

• Τώρα, αναφορικά με το παιχνίδι σήμερα στο κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει μεν να επιχειρήσει να κυριαρχήσει, όπως συνήθως κάνει, τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, στους αγώνες του, αλλά και να φυλάξει τα νώτα του από τους γρήγορους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Κουτσιανικούλη. Κι ο Πάρντο να είναι προσεχτικός στα μακρινά σουτ του κοντόσωμου Πορτογάλου.

• Δεν κρύβω ότι φοβάμαι τον Ίβιτς. Μπορεί να κάνει την χοντράδα και να ωφεληθεί ο Ολυμπιακός, αλλά μπορεί και με μία δική του κίνηση να κριθεί το ματς. Τα τελευταία χρόνια τα έχει κάνει και τα δύο-από δύο φορές! Δύο έχει αποβληθεί κι άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες κι ο Ολυμπιακός το αξιοποίησε άριστα. Άλλες δύο καθάρισε τα διπλά για τον ΠΑΟΚ, με ασίστ και γκολ!

• Έχω, τέλος, την εντύπωση ότι αν ο Ολυμπιακός έχει καλά στημένα, μπορεί να κάνει ζημιές στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags