Facebook Pixel Δεν ανοίγουν και ουίσκια!
| 2011-02-10 17:46:00

Δεν ανοίγουν και ουίσκια!

Δεν ανοίγουν και ουίσκια!

Ο Σίλβα Κλέιτον έγινε -αθόρυβα- ξανά ενεργό μέλος του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μπορεί να τον υπολογίζει, αλλά διοίκηση και κόσμος δικαίως δεν πετάνε από την χαρά τους.

Στα ψιλά πέρασαν στον Παναθηναϊκό την επιστροφή του Σίλβα Κλέιτον ως ενεργό μέλος της ομάδας. Του έβγαλαν -ξαφνικά- δελτίο, άρχισε προπονήσεις και μπορεί να συμπεριληφθεί από τον Φερέιρα ακόμα και στην αποστολή του προσεχούς ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ωστόσο, πρόκειται για μια είδηση που δεν ενθουσιάζει και δεν ζεσταίνει κανέναν οπαδό της ομάδας από τη στιγμή που ο παίκτης ήταν ανενεργός τόσο καιρό επιστρέφοντας άπραγος από τον δανεισμό στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Και εδώ που τα λέμε η διοίκηση προέβη σε αυτή την κίνηση με ...βαριά καρδιά, προκειμένου να μην έχει έναν παίκτη, που ανήκει στο ρόστερ της, σε πλήρη αχρηστία. Δίνοντας του, δηλαδή, κάποιες ευκαιρίες ίσως βγει και η ίδια κερδισμένη ενόψει καλοκαιριού, μπας και του βρει ομάδα (δεν θα ήταν καλό να μείνει έξι μήνες χωρίς αγώνες).

Βεβαίως, το πιο σημαντικό κι αυτό που ξενίζει περισσότερο για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό είναι ότι έχει αποδείξει πως δεν είναι και το καλύτερο παιδί εκτός γηπέδων. Τόσο στις προηγούμενες ομάδες του (βλ. Λάρισα όπου προέκυψε και το γνωστό παρατσούκλι "Σίβας Κλέιτον" με τη σύλληψή του μετά από αλκοτέστ), όσο και με τη θητεία του στον Παναθηναϊκό έχει δείξει ότι μάλλον δεν αξίζει να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο, αυτή φαίνεται ότι αναγκαστικά δόθηκε.

Την ίδια ώρα, ο «σκύλος» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό, που ο παίκτης παρακαλούσε να επιστρέψει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και η διοίκηση αρνούταν (για να μην πληρώσει τα 200 χιλιάρικα υπόλοιπο του συμβολαίου του), ο Βραζιλιάνος δεν είχε ξεχάσει τις αγαπημένες του συνήθειες που μόνο σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή δεν αρμόζουν.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags