Facebook Pixel Ο Τάκης Λεμονής, ο Ολυμπιακός, ο Γκαρσία και ο Βαλβέρδε
| 2018-01-02 12:45:00

Άσπρο ή μαύρο… η επιλογή Γκαρσία – Το «γκρι» της κορυφής με Λεμονή, δε φτάνει…

Άσπρο ή μαύρο… η επιλογή Γκαρσία – Το «γκρι» της κορυφής με Λεμονή, δε φτάνει…

Στροφές στο κόκκινο από τον πρωταθλητή. Θα «φύγει» ή θα «καεί»;

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το φλουρί πέφτει στον Τάκη Λεμονή! Ναι, η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει πάρει απόφαση να αντικαταστήσει τον τεχνικό του πρωταθλητή, ο οποίος –ας μην ξεχνάμε- παρέλαβε το χάος του Μπεσνίκ Χάσι και… κούτσου-κούτσου ανέβασε τους ερυθρόλευκους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Φυσικά και δεν έπαιξε μπάλα που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Εννοείται πως πολλοί ποδοσφαιριστές τον έβλεπαν με μισό μάτι. Υπάρχουν όμως κι αυτοί που δεν… ξεκολλάνε τα μάτια τους από πάνω του. Ο Σισέ, ο Ανσαριφάρντ. Παίκτες που εξελίχθηκαν σε… μεταγραφές Οκτωβρίου-Νοεμβρίου για τον Ολυμπιακό, ποδοσφαιριστές που έδωσαν νίκες.

Δεν διαχειρίστηκε σωστά όλες τις εντός των αποδυτηρίων κρίσεις; Μπορεί. Ακόμα και με τον Μάριν όμως, αυτό το ιδιαίτερο παιδί με όλους τους προπονητές που τον έχουν κοουτσάρει –εξ ου και δεν «προχώρησε» στην Ευρώπη- ο Λεμονής βρήκε την άκρη σιγά-σιγά κι ο Γερμανός ξανάρθε.

Η αντικατάστασή του Sir μοιάζει ειλημμένη απόφαση και όπως σας έγραψε το Sportdog ΕΔΩ, οι σκέψεις για νέο τεχνικό άρχισαν πριν από τουλάχιστον 10 μέρες. Ο Γκαρσία, μάλιστα, ίσως είναι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι αράδες.

Το ζήτημα είναι πού θα βγει αυτή η επιλογή για τον Ολυμπιακό, τώρα σε μια κρίσιμη καμπή που οι ερυθρόλευκοι καλούνται να παραμείνουν στη γέφυρα της Super League και να χαράξουν ρότα για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Κάποιο παρομοιάζουν τον ερχόμενο Ισπανό, με τον τεράστιο Ερνέστο Βαλβέρδε. Μακάρι. Ευλογία θα είναι για τον πρωταθλητή να «δέσει» στο λιμάνι μια τέτοια κλάση προπονητή. Θυμίζω όμως ότι κι ο Βίκτορ ήρθε σαν τον άνθρωπο που βρισκόταν πίσω από τις επιτυχίες του Μίτσελ. Η κατάληξή του και το έργο που πρόλαβε να δείξει, γνωστά σε όλους.

Η ξαφνική, λοιπόν, αλλαγή τεχνικού σε αυτή τη φάση, είναι κομβική. Και το τέλος θα είναι είτε άσπρο είτε μαύρο. Γκρι δεν υπάρχει για τον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και (όλα δείχνουν πως) θα αντικατασταθεί ο προπονητής που τον έχει στην κορυφή του πρωταθλήματος και μέσα στο στόχο του Κυπέλλου.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags