Facebook Pixel Γι' αυτό ξέσπασε ο Αγραβάνης - Καυτό παρασκήνιο με Παπαπέτρου - Tι σχέση έχει ο... Σφαιρόπουλος
| 2018-08-06 15:45:00

Γι' αυτό ξέσπασε ο Αγραβάνης - Καυτό παρασκήνιο με Παπαπέτρου - Tι σχέση έχει ο... Σφαιρόπουλος

του Pick n' Scroll
Γι' αυτό ξέσπασε ο Αγραβάνης - Καυτό παρασκήνιο με Παπαπέτρου - Tι σχέση έχει ο... Σφαιρόπουλος

Πώς εξηγείται η επίθεση στον άσο του Παναθηναϊκού.

Μόλις ο Ιωάννης Παπαπέτρου πήρε τον δρόμο από το ΣΕΦ και τον Ολυμπιακό για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Αγραβάνης είχε ποστάρει το εξής στο instagram: «Αυτοί που δεν ξέρουν το νόημα της πίστης δεν μπορούν να καταλάβουν το κόστος της προδοσίας» είχε γράψει χαρακτηριστικά. 
Ονομα δεν ανέφερε, αλλά οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι αναφέρεται στον Παπαπέτρου. Στον πρώην πλέον συμπαίκτη του.

Πλέον είναι σίγουρο ότι το ποστ αναφερόταν στον Παπαπέτρου. Το είπε ο ίδιος ο Αγραβάνης, σε συνέντευξη, που δημοσιεύτηκε στο κυριακάτικο «ΦΩΣ»:

«Φυσικά ήταν για εκείνον. Τι να πω, ψέματα; Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο...», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αγραβάνης και έβαλε φωτιά σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.

Αυτό, που ρωτάνε οι πολλοί, είναι τι πρόβλημα είχε και έχει με τον Παπαπέτρου. Αν ήταν τσακωμένοι δηλαδή στον Ολυμπιακό. Ανθρωποι, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι η σχέση τους ήταν κανονική. Ούτε στενή, αλλά ούτε και άσχημη.

Και γιατί τότε είπε αυτά, που είπε ο Αγραβάνης; Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας του διεθνούς φόργουορντ. Ανθρωπος, δηλαδή, που μερικές φορές ενεργεί χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, που έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα για ανάλογα περιστατικά.

Στο τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη στη Σύρο τον Ιούλιο του 2017 είχε πλακωθεί με τον Βασίλη Καββαδά και μάλιστα ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εκείνος, που είχε αγκαλιάσει τον Αγραβάνη για να μη γίνουν χειρότερα.

Επίσης, ο Αγραβάνης είχε τσακωθεί μπόλικες φορές με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, στα τέσσερα χρόνια, που ήταν στον Ολυμπιακό. Και να φανταστεί κανείς ότι ο Σφαιρόπουλος ήταν εκείνος, που είχε καθιερώσει τον Αγραβάνη στον Πανιώνιο.

Είναι, λοιπόν, η νέα αυτή ιστορία θέμα του εκρηκτικού χαρακτήρα και μόνο του διεθνούς πάουερ-φόργουορντ, που σιγά σιγά επανέρχεται από τον τραυματισμό του. Δεν έχει να κάνει με την σχέση του με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Και δεν θα πρέπει να μας εκπλήξει, αν στο μέλλον έχουμε κάτι ανάλογο από τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags