25/12/10 - 16:30

Η Μαρίς δεν ...παλεύεται! (ΦΩΤΟ)

Η Γαλλοκαναδή Μαρίς Ουελέτ είναι επαγγελματίας αθλήτρια της πάλης! Το πιστεύετε;

Η Μαρίς δεν ...παλεύεται! (ΦΩΤΟ)
31.155views 0shares

Η Μαρίς, η οποία έχει γίνει γνωστή, τόσο στο χώρο της μόδας όσο και σε εκείνον της πάλης, με το μικρό της όνομα, είναι 27 ετών, γεννημένη στις 21 Ιανουαρίου του 1983 στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και όταν πήρε το πτυχίο της δημιούργησε μια μικρή εταιρία προϊόντων περιποίησης προσώπου.

Παράλληλα, τής άρεσε να γυμνάζεται συστηματικά και να μυείται στα μυστικά των πολεμικών τεχνών. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει μαύρη ζώνη στο καράτε!

Η επαφή της με τις πολεμικές τέχνες ήταν και το διαβατήριό της για την επαγγελματική πάλη (World Wrestling Entertainment), με την οποία ασχολείται από το 2006.

Νωρίτερα, είχε προλάβει να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας, με αφετηρία έναν διαγωνισμό ομορφιάς που κέρδισε σε ηλικία 20 ετών. Τότε, το 2003, είχε αναδειχθεί Μις "Hawaiian Tropic" στον Καναδά. Ένα χρόνο αργότερα πήρε μέρος και στον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο κατέκτησε τη δεύτερη θέση μεταξύ των φιναλίστ.

Φυσικά μετρά πολλά εξώφυλλα σε μεγάλα διεθνή περιοδικά, μεταξύ των οποίων και το Playboy, για λογαριασμό του οποίου έκανε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφηση το 2007.

Η Μαρίς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της, Γκάι. Για το λόγο αυτό έχει "χτυπήσει" τατουάζ με το όνομά του στον αριστερό της καρπό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ