Facebook Pixel Ρεπορτάζ Θωμαΐδη για τις συλλήψεις χούλιγκαν
Life
| 2024-04-22 11:03:00

Ρεπορτάζ Θωμαΐδη για τις συλλήψεις χούλιγκαν - Αυτοί στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ

Sportdog Team
Ρεπορτάζ Θωμαΐδη για τις συλλήψεις χούλιγκαν - Αυτοί στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης μίλησε για τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία Λυγγερίδη τον Δεκέμβριο στου Ρέντη.

Αποτέλεσμα μιας έρευνας που έγινε μακριά από τα φώτα των ΜΜΕ εδώ και μήνες είναι οι μαζικές συλλήψεις και προσαγωγές οπαδών που γίνονται τις τελευταίες ώρες για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη, όπως τόνισε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η επιχείρηση έχει αρχίσει από νωρίς το πρωί, με προσαγωγές και συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα. Έχει να κάνει με πρόσωπα που είτε μετείχαν στο περιστατικό της δολοφονίας, είτε είχαν κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να δημιουργηθούν συνθήκες αιματηρών επεισοδίων. Τα πρόσωπα είναι περίπου 50 και έχουν προκύψει από αστυνομική έρευνα μηνών, που έγινε κάτω από πλήρη μυστικότητα, γι’ αυτό και τα ΜΜΕ δεν είχαν καμία πληροφόρηση», ανέφερε.

«Η έρευνα γίνεται από τη ΓΑΔΑ κι όχι από την αστυνομία Πειραιά για να μην υπάρξουν οποιαδήποτε επεισόδια. Όλες οι προσαγωγές και συλλήψεις θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ. Μέχρι το βράδυ θα έχουν ολοκληρωθεί και θα έχουμε μια πρώτη εικόνα. Η δικογραφία έχει τριχοτομηθεί. Το ένα κομμάτι έχει να κάνει με τον 18χρονο, που έχει ομολογήσει ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα. Το δεύτερο κομμάτι αφορά στο ποιος οργάνωσε, ποιος έδωσε τη φωτοβολίδα, ποιος χρηματοδότησε και το τρίτο στάδιο αφορά στην ηθική αυτουργία. Το τρίτο στάδιο θα αργήσει», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφώνησε σε όλα με ΠΑΟΚ ο Βαρούχας - Ατάκα "φωτιά" για το Άρης-ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags