Facebook Pixel «Γυρίστε, γυρίστε, γυρίστε!»
Life
| 2011-04-19 00:06:00

«Γυρίστε, γυρίστε, γυρίστε!»

«Γυρίστε, γυρίστε, γυρίστε!»

Η απουσία της ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια δεν έχει κάνει κακό μόνο στην ομάδα του «Δικέφαλου αετού», αλλά και στην ίδια την περιοχή, όπου στο παρελθόν δέσποζε η ιστορική «κιτρινόμαυρη» έδρα. Τα λόγια της Δημάρχου και η ανάγκη της επιστροφής!

Όταν ακούει κάποιος το όνομα της Νέας Φιλαδέλφειας, αμέσως φέρνει στον νου του την ΑΕΚ. Ακόμα και τώρα που η ομάδα του «Δικέφαλου αετού» μετράει 8 χρόνια απουσίας από τη φυσική της έδρα! Μερικά πράγματα δεν ξέχνιουνται και μένουν απαράλλαχτα.

Ωστόσο, η απουσία της ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια έκανε κακό στην ομάδα, η οποία έχασε δύο πρωταθλήματα έχοντας έδρα το παγωμένο ΟΑΚΑ! Κακό έχει συμβεί και στην περιοχή όπου δέσποζε άλλοτε η καυτή «κιτρινόμαυρη» έδρα!

Η κίνηση στην αγορά έχει πέσει κατακόρυφα ενώ δεν είναι λίγα τα μαγαζιά που έχουν βάλει λουκέτο! Μία πρόχειρη έρευνα να κάνετε, θα το διαπιστώσετε.

Παλιά ο κόσμος της ΑΕΚ έδινε ζωή στην περιοχή, τώρα όμως μαραζώνει!

Οι κάτοικοι γνωρίζουν την αιτία του κακού! Ή μάλλον την έχουν συνειδητοποιήσει. Γιατί το 2003 αρκετοί (κάποιοι… 131) είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη τη Φιλαδέλφεια και το αντίθετο! Η Φιλαδέλφεια έχει ανάγκη την ΑΕΚ!

Οι φωνές (και) των κατοίκων για την επιστροφή της «Ένωσης» έπιασαν τόπο αφού πλέον στο πλευρό της ομάδα του «Δικέφαλου αετού», βρίσκεται και ο Δήμος. Γήπεδο στην περιοχή σημαίνει κίνηση και χρήμα στα ταμεία της φιλαδελφειώτικης αγοράς! Άρα ευχαριστημένοι πολίτες!

Εξ ου και τα λόγια της Δημάρχου, Ευτυχίας Αποστολάκη, στο ενημερωτικό δελτίο του Δήμου για τη συνάντηση της Μεγάλης Δευτέρας! : «Η νέα Δημοτική Αρχή της πόλης θα σταθεί δίπλα στο πλευρό της διοίκησης της «ΑΕΚ» και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες της, προκειμένου να υλοποιήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο και να επιστρέψει η «Ένωση» επιτέλους στη φυσική της έδρα», δήλωσε η Δήμαρχος.

Προσέξτε την τελευταία πρότασή της, «να επιστρέψει η «Ένωση» επιτέλους στη φυσική της έδρα». Ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για επιστροφή καταμαρτυρά η λέξη «επιτέλους»!

Μην αποκλείεται στο τέλος να παραλλαχθεί ο ύμνος της ΑΕΚ και στην επωδό αντί για «νικήστε, νικήστε, νικήστε», να τραγουδούν «γυρίστε, γυρίστε, γυρίστε»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags