Facebook Pixel "Χτίζεται" στη Βουλγαρία
Life
| 2011-06-13 20:21:00

"Χτίζεται" στη Βουλγαρία

"Χτίζεται" στη Βουλγαρία

Στη Βουλγαρία θα πραγματοποιήσει τελικά ο Ατρόμητος το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οπως ανακοίνωσαν σήμερα (13/6) οι Κυανόλευκοι, η ομάδα θα φιλοξενηθεί στο συγκρότημα «RIU PRAVETS RESORT», στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, που διαθέτει δύο γήπεδα με χλοοτάπητα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και πολλές ακόμη εγκαταστάσεις.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 23 Ιουλίου αεροπορικώς για τη Σόφια (το αθλητικό κέντρο βρίσκεται 55 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας) και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 5 Αυγούστου. Κατά την παραμονή του στη Βουλγαρία, ο Ατρόμητος θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με πιθανές αντιπάλους τις Λοκομοτίβ Σόφιας, Χάποελ Τελ Αβίβ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Σλάβια Σόφιας και ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του Ατρομήτου θα γινόταν στη Γερμανία, όμως το ταξίδι μαιταιώθηκε λόγω της ανησυχίας που έχουν προακλέσει τα κρούσματα του βακτηρίου E.coli στη συγκεκριμένη χώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags