Facebook Pixel Να δούμε αν θα ισχύσει τίποτα…
Life
| 2011-01-12 19:08:00

Να δούμε αν θα ισχύσει τίποτα…

Να δούμε αν θα ισχύσει τίποτα…

Ο Μπιτσαξής ζήτησε και ο Πιλάβιος συμφώνησε για την αυτόματη διακοπή ενός αγώνα σε περίπτωση επεισοδίων. Στο τραπέζι έπεσαν και τα προβλήματα των μικρότερων κατηγοριών...

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού συναντήθηκε την Τετάρτη με αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος Σοφοκλής Πιλάβιος, όπου έθεσε το θέμα της αυστηροποίησης του κανονισμού της ΕΠΟ, για την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικών χώρων και για τις κροτίδες που περνούν κάποιοι σε γήπεδα.

Παράλληλα ο κ. Μπιτσαξής επισήμανε ότι η Πολιτεία είναι υπέρ της αναδιάρθρωσης της Γ' και Δ' Εθνικής κατηγορίας. Δήλωσε μάλιστα ότι «είναι αδύνατον να επιβιώσουν πρωταθλήματα με την παρουσία 180 κρατικοδίαιτων ομάδων». Στη συνάντηση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων και το θέμα της επιχορήγησης των ερασιτεχνικών ομάδων.

Όσο για το μπάσκετ και το… αιώνιο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ο ΓΓΑ τόνισε πως η Πολιτεία έχει κάνει από την πλευρά της ό,τι είναι εφικτό για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του ότι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Να δούμε βέβαια αν θα ισχύσει τίποτα απ’ όσα συζήτησαν γιατί από λόγια του αέρα έχει χορτάσει ο κοσμάκης…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags