Facebook Pixel Αν καθυστερήσουμε, γυρνάμε Παιανία!
Life
| 2011-02-15 05:32:00

Αν καθυστερήσουμε, γυρνάμε Παιανία!

Αν καθυστερήσουμε, γυρνάμε Παιανία!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν ότι αν καθυστερήσει το λεωφορείο, όπως πέρυσι, θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Προειδοποίηση απεύθυναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που γίνουν φέτος τα ίδια στην άφιξη του λεωφορείου τότε δεν θα υπάρξει αγώνας, καθώς θα πάρουν την ομάδα και θα αποχωρήσουν.

Ο αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε τους πράσινους ότι τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά και πως η πορεία του λεωφορείου θα γίνει με διαρκείς ελέγχους της αστυνομίας. Επιπλέον, τονίστηκε ότι η αποστολή θα συνοδεύεται από περιπολικά, μοτοσυκλέτες και ελικόπτερο, μέχρι να φτάσει στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, στο Φάληρο αναμένεται να βρεθούν πάνω από 1500 αστυνομικοί και 380 σεκιούριτι. Επίσης, μεγάλος αριθμός των ανδρών των ΜΑΤ θα βρίσκεται πάνω  από τη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όσο αφορά στα αποδυτήρια, θα υπάρχουν μόνο αστυνομικοί και όχι άτομα της εταιρίας σεκιούριτι.

Στα πιο… αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός υποσχέθηκε ότι θα τοποθετήσει καινούρια δίχτυα προστασίας μπροστά από τα δύο «πέταλα» του γηπέδου.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags