Facebook Pixel Πόκερ Νο3: Σαν να ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα
Life
| 2010-12-31 22:15:00

Πόκερ Νο3: Σαν να ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα

Πόκερ Νο3: Σαν να ψάχνεις ψύλλους στ’ άχυρα

Μέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Οι 10 εντολές του πόκερ για …σίγουρη αυτοκτονία!

Μεγάλη γκαντεμιά να ξεκινάς με ένα ζευγάρι λοζέ και τελικά να μην κάνεις τριάδα. Ποιος να πει ότι είναι η τυχερή σου μέρα όταν τέσσερις φορές πήρες στο χέρι φύλλο ίδιου χρώματος και παρά το γεγονός ότι άνοιξαν αμέσως άλλα δύο ίδια, δεν κατάφερες τελικά να κάνεις χρώμα; Σίγουρα τα βάζεις με την τύχη σου όταν βλέπεις να έχουν ανοίξει κάτω ντάμα, βαλές και ενώ έχεις πάνω σου 10 και ρήγα δεν βγαίνει μέχρι το τέλος ούτε ένας άσος, ούτε ένα ρημάδι 9 να κάνεις την κεντούλα σου.

Πόσες και πόσες φορές θεωρούμε κακή τύχη το ότι φτάσαμε πολύ κοντά σε ένα πολύ καλό συνδυασμό αλλά τελικά δεν μας έκατσε; Πόσες φορές θεωρήσαμε ότι ήρθε η σειρά μας να είμαστε «άχαστοι», όμως τελικά μείναμε με την όρεξη;

Να το πάρουμε κι από την ανάποδη. Μια και δυο έχει συμβεί να έχουμε ζεύγη μια ωραία τριαδούλα και να φοβόμαστε ένα ακόμα καλύτερο φύλλο από τους αντιπάλους μας; Ή θα μου πει κανείς ότι όταν βλέπει να έχουν ανοίξει κάτω τρεις κούπες ή, τρία μπαστούνια δεν σκέφτεται αμέσως ότι κάποιος …άτιμος έχει χρώμα και μόλις μπω δυνατά θα με στείλει αδιάβαστο; Ρητορικά τα ερωτήματα, μιας και όλοι ξέρουμε τις απαντήσεις.

Για να δούμε λοιπόν πόσο εύκολο είναι να βγει αυτό το πολύ καλό φύλλο… Οι αριθμοί λένε την σκληρή αλήθεια. Πάμε ιεραρχικά:

ΦΛΟΣ ΡΟΥΑΓΙΑΛ: Έρχεται μία φορά στις 650.000. Ποσοστιαία πιθανότητα 0,002%.

ΣΤΡΕΪΤ ΦΛΟΣ: Έρχεται μία φορά στις 72.200. Ποσοστιαία πιθανότητα 0,014%.

ΚΑΡΕ: Έρχεται μία φορά στις 4.200. Ποσοστιαία πιθανότητα 0,24%.

ΦΟΥΛ: Έρχεται μία φορά στις 710. Ποσοστιαία πιθανότητα 1,4%.

ΧΡΩΜΑ: Έρχεται μία φορά στις 510 .Ποσοστιαία πιθανότητα 2%.

ΚΕΝΤΑ: Έρχεται μια φορά στις 250. Ποσοστιαία πιθανότητα 4%.

ΤΡΙΑΔΑ: Έρχεται μία φορά 50. Ποσοστιαία πιθανότητα 2%.

ΖΕΥΓΗ: Έρχονται μία φορά στις 20%. Ποσοστιαία πιθανότητα 5%.

ΖΕΥΓΟΣ: Έρχεται μία φορά στις τρεις. Ποσοστιαία πιθανότητα 42%.

Άρα κράτα μικρό καλάθι και ξανασκέψου πόσο πρέπει φοβάσαι τις …επιθέσεις των αντιπάλων σου. Ότι ισχύει για σένα ισχύει και γι’ αυτούς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags