Facebook Pixel «Είστε ευαίσθητος άνθρωπος»
Life
| 2011-01-03 16:27:00

«Είστε ευαίσθητος άνθρωπος»

«Είστε ευαίσθητος άνθρωπος»

Τα λόγια της Μαριάνας Βαρδινογιάννη στον Βαγγέλη Μαρινάκη στην επίσκεψη του Ολυμπιακού στο ίδρυμα «Ελπίδα».

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε σήμερα ο Ολυμπιακός που επισκέφθηκε το ίδρυμα «Ελπίδα».

Από τους ποδοσφαιριστές, το «παρών» έδωσαν οι Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοντεστό, Γ. Παπαδόπουλος, Μέγιερι, Νέμεθ, Ποτουρίδης, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, ενώ εκεί ήταν και οι Βαλβέρδε, Μώραλης, Μητρόπουλος.

«Ο αθλητισμός πρέπει να είναι κοντά σε τέτοια θέματα. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και δύναμη για τον Γολγοθά που περνάνε. Εδώ μέσα γίνεται ο πραγματικός αγώνας, όπου δίνονται μαθήματα ζωής, με τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα να φαίνονται ασήμαντα», είπε ο Αντώνης Νικοπολίδης και αναφερόμενος στο ίδρυμα, τόνισε: «Είναι ένα εκπληκτικό εγχείρημα. Πραγματικά είναι ένα έργο ζωής και ήταν κάτι που έλειπε από εδώ».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπασάββας, διευθυντής του ιδρύματος, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την επίσκεψη και για τη δωρεά (σ.σ. 20.000 ευρώ). Ενημερώσαμε τους παίκτες για τον αγώνα ζωής που κάνουν τα παιδιά εδώ».

Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για καθήκον των «ερυθρολεύκων»: «Ο Ολυμπιακός ήρθε να κάνει το καθήκον του, να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς σήμερα είναι μια μέρα που δεν υπάρχουν χρώματα».

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στον «ισχυρό άνδρα» της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, τόνισε: «Είστε ένας άνθρωπος με ευαισθησία, αλληλεγγύη και ήθος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags