Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόσο manager μπορείς να αντέξεις; Τα καλύτερα video games για το καλοκαίρι
Life
| 2019-07-11 19:22:00

Πόσο manager μπορείς να αντέξεις; Τα καλύτερα video games για το καλοκαίρι

Sportdog Team
Πόσο manager μπορείς να αντέξεις; Τα καλύτερα video games για το καλοκαίρι

Μία αναδρομή σε εκείνους τους τίτλους που έσωσαν παρέες από την κατάθλιψη.

Όλος ο κόσμος έχει πάει διακοπές κι εσύ έχεις μείνεις μόνος στην πόλη. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, από τα εφηβικά χρόνια μέχρι σήμερα, έχει επαναληφθεί αρκετές φορές. Πόσο Football Manager μπορείς να παίξεις για να σκοτώσεις όλες αυτές τις ώρες που δεν περνούν με τίποτα;

Όλοι μας έχουμε gaming αναμνήσεις όπου μοναδικός σύντροφος ήταν ο υπολογιστής κι ένας ανεμιστήρας. Εκεί κάπου ήταν που έρχονταν οι φίλοι για να μας σώσουν από την κατάθλιψη. Τα συνεργατικά video games ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσεις ότι δεν βρίσκεσαι διακοπές σε κάποιο νησί μερικά βήματα μακριά από κάποιο beach bar.

Ποια ήταν τα καλύτερα games που κυκλοφόρησαν μέσα από τα χρόνια για αυτόν τον σκοπό; Ο κατάλογος είναι τεράστιος κι η επιλογή δύσκολη. Υπάρχουν, όμως, μερικά που ξεχώρισαν. Ο κύριος λόγος; Οι τόνοι fun που προσέφεραν στις παρέες που δοκίμαζαν τις αντοχές τους εγκλωβισμένες στα τσιμέντα της πόλης όσο ο υπόλοιπος κόσμος έκανε διακοπές.

Keep Talking and Nobody Explodes (2015)

Τρομερή ονομασία για έναν τίτλο κάπου ανάμεσα στο video game και το "παιχνίδι-παρέας" όπου απενεργοποιείς βόμβες για να μη σκάσουν στα χέρια σου. Χωρίς τη λέξη κλειδί που ακούει στο όνομα "συνεργασία" ήσουν χαμένος.

Crash Team Racing Nitro-Fueled (2019)

Τα kart races ήταν πάντα η λύση σε άλλο ένα βαρετό απόγευμα του καλοκαιριού. Εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ένα από τα καλύτερα δείγματα του είδος έκανε την εμφάνισή του μόλις πριν λίγες εβδομάδες.

Fortnite (2017)

Ό,τι και να πει κανείς για αυτό το παιχνίδι-φαινόμενο είναι λίγο. Ακόμα και οι χειρότεροι επικριτές του δεν μπορούν να μην παραδεχθούν ότι έχει κάνει θραύση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι, ακόμα κι αν δεν είσαι fan των shooter-survival games, αν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να δοκιμάσεις όταν θα είσαι μόνος στην πόλη με τους λίγους φίλους που έχουν την ίδια ατυχία με σένα, αυτό είναι το Battle Royale Mode του Fortnite.

 Wave Race (1996)

Ένα blast from the past που μόνο η παλιά γενιά θυμάται. Ιδανικό kart racer από τις εποχές του Nintendo 64 όπου αντί για άσφαλτο κατάπινες χιλιόμετρα πάνω στο νερό. Πιο καλοκαιρινό δεν γίνεται.

Vacation Simulator (2019)

ΠΗΓΗ: Esquire.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags