Facebook Pixel Euroleague: Νέα δεδομένα στη Euroleague - Σε αυτή την ομάδα... έκπληξη υπάρχουν εγγυήσεις ότι του χρόνου θα είναι εντός
Μπάσκετ
| 2023-10-19 18:02:00

Νέα δεδομένα στη Euroleague - H ομάδα... έκπληξη που πήρε εγγυήσεις ότι του χρόνου θα είναι εντός

Sportdog Team
Νέα δεδομένα στη Euroleague - H ομάδα... έκπληξη που πήρε εγγυήσεις ότι του χρόνου θα είναι εντός

Ρεπορτάζ... φωτιά από Γερμανό δημοσιογράφο που αναφέρει ότι υπάρχουν προφορικές εγγυήσεις σε σύλλογο, ότι από τη νέα αγωνιστική χρονιά θα μπορεί να παίζει στην Euroleague.

Παρί: Έτοιμη για την Euroleague είναι η γαλλική ομάδα, μιας και όπως αναφέρει η Γερμανίδα δημοσιογράφος Ρούμπερτ Φάμπιγκ έχει λάβει ήδη την εγγύηση από τους υπεύθυνους της λίγκας για τη συμμετοχή της στη νέα σεζόν, κάτι που σημαίνει πως θα φτάσουμε τους τρεις συλλόγους από τη χώρα, αφού ήδη είναι Βιλερμπάν και Μονακό.

Μια τέτοια εξέλιξη με την Παρί, δίνει το δικαίωμα και στην Ελλάδα να έχει ελπίδες να δει και τρίτη ομάδα στο μέλλον, ενώ να θυμίσουμε ότι στη νέα Euroleague λόγω και της επικείμενης συνεργασίας της λίγκας με το Ντουμπάι για είσοδο ομάδας και από αυτό αλλά και γενικότερα αύξηση του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό... φωνάζει ο Ολυμπιακός - Τι είχε πει ο Βαρούχας για τα "εγκλήματα", ο έξαλλος Μαρινάκης και το "ντου" (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags