Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστιο συμβόλαιο Έβανς - Δύο μεταγραφές και δύο αποχωρήσεις
Μπάσκετ
| 2024-03-27 13:05:00

Αντί για ΠΑΟ, Ολυμπιακό ο Έβανς με τεράστιο συμβόλαιο - Επόμενοι... Λόιντ και Έλληνας - 2 ηχηρές αποχωρήσεις!

του Pick n' Scroll

Οι δύο μεταγραφές Μπαρτζώκα και ποιοι φεύγουν από το ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέρνει στο Λιμάνι ένα από τα πιο... Hot ονόματα της Ευρώπης και χωρίς άγχος ψάχνει άλλες δύο προσθηκές. Θα υπάρχουν όμως και δύο "διαζύγια" που θα προκαλέσουν κρότο...

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Παρτίζαν, γνωρίζοντας ότι μόνο με νίκη θα έχει ουσιαστικές ελπίδες για κατάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας. Οι Σέρβοι από την πλευρά τους θέλουν κι αυτοί διακαώς τη νίκη, στη προσπάθεια, που κάνουν να πάρουν την 10η θέση και να συνεχίσουν στην διοργάνωση.

Την ίδια ώρα, όμως, ο Ολυμπιακός έχει κι άλλες δουλειές, αφού χτίζει το μέλλον του. Και μπορεί η ΚΑΕ να διαψεύδει, η αλήθεια, όμως, είναι ότι προχωράει πράγματα για την επόμενη χρονιά. Αλλωστε πριν από μερικές μέρες ανανέωσε τον Αλεκ Πίτερς, ενώ πιο πρόσφατα προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουσταφά Φαλ.

Πλέον, όπως αποκάλυψε και η Live Sport, συμφώνησε με τον Κίναν Εβανς, έναν από τους καλύτερους γκαρντ της φετινής Ευρωλίγκας. Ο Εβανς κάνει καταπληκτική σεζόν με την Ζαλγκίρις και αυτό θα το εξαργυρώσει, πηγαίνοντας σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα πάρει κοντά στο 1.6 εκ. δολάρια ετησίως. Τον Εβανς τον ήθελε παλιότερα ο Οντετ Κάτας στον Παναθηναϊκό. Αλλά δεν είχε καταφέρει να τον πάρει.

Ο Ολυμπιακός, παίρνοντας και τον Εβανς, θέλει ελάχιστα πράγματα πλέον για να ολοκληρώσει το ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Στους ψηλούς δεν χρειάζεται κάτι αφού έχει Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πίτερς, Ράιτ και Πετρούσεφ.

Στη περιφέρεια αναμένεται να κάνει μία ακόμη κίνηση, καθώς το πιο πιθανό είναι να φύγουν δύο από τους Ουίλιαμς-Γκος, Κάνααν και Μπραζντέικις. Ενας παίκτης σαν τον Τζόρνταν Λόιντ της Μονακό θα ήταν ταμάμ, αλλά δεν είναι και η μοναδική περίπτωση, που θα υπάρξει. Αλλωστε κλείνοντας τον Εβανς ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ήσυχο το κεφάλι του, αφού εξασφάλισε άνετο σκοράρισμα, οπότε θα κινηθεί για τον άλλο περιφερειακό χωρίς άγχος. 

Ο Ολυμπιακός θα πάρει και έναν τουλάχιστον Ελληνα παίκτη. Είναι να πάρει τον Ζούγρη από το Περιστέρι, αλλά θα πάρει και έναν πιο έτοιμο. Εκτός αν κρατήσει τον Λούντζη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει. Καλή χρονιά κάνει και ο αδερφός του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο Ελάιζα, που παίζει στο Περιστέρι του Σπανούλη.

Οι Πειραιώτες τώρα, όμως, πιο πολύ αγχώνονται όχι για το μέλλον αλλά για το ματς με την Παρτίζαν. Αν το πάρουν και χάσει ο Παναθηναϊκός από την Μπολόνια, τότε το πλεονέκτημα της έδρας έρχεται και πάλι από την μεριά τους.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ακριβά αμάξια Ελλήνων ποδοσφαιριστών - Νο1 ο Φορτούνης πάνω από… Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο! (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags