Facebook Pixel Πήρε θέση ο Ταβάρες για το μέλλον του - "Στόχος μου να..."
Μπάσκετ
| 2024-03-28 18:30:00

Μεγάλη ανατροπή με Ταβάρες και... Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Μεγάλη ανατροπή με Ταβάρες και... Παναθηναϊκό!

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι αυτή τη στιγμή ο σέντερ της Βασίλισσας, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον ίδιο να παίρνει θέση για το μέλλον του.

Έντι Ταβάρες: Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα έκανε ο έμπειρος σέντερ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το μέλλον του, τονίζοντας πως στόχος είναι να μείνει στη Βασίλισσα, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

«Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Προς το παρόν πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε»

Για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό: «Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να προετοιμαστούμε για τα playoffs και να διατηρηθούμε στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσουμε προετοιμασμένοι στους δύσκολους αγώνες. Είναι ένα ματς - παγίδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις για τον αντίπαλο στα playoffs. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε με όποιον βρεθεί στο δρόμο μας. Ο καθένας θα παίξει για τη ζωή του, δεν θα υπάρχει αδύναμος αντίπαλος», είπε ο Έντι Ταβάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σλούκας απαντάει σε Γιαννακόπουλο για την... προφητεία του και κάνει πρόβλεψη για F4 και Ολυμπιακό! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags