Facebook Pixel Ο Νίκος Καρούλιας στο Sportdog για Γιώργο και Χρήστο Δώνη, Φερέιρα και Αλαφούζο!
| 2020-03-01 11:30:00

Ξέσπασμα Καρούλια: "Αυτό με τρελαίνει στον ΠΑΟ" - Πρόταση σε Αλαφούζο - "Σκίζει" Φερέιρα!

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα Καρούλια: "Αυτό με τρελαίνει στον ΠΑΟ" - Πρόταση σε Αλαφούζο - "Σκίζει" Φερέιρα!

Τι λέει για Δώνη-Ρόκα και Χρήστο. "Είναι άρχοντας της ομάδας ο...".

Στο γεγονός ότι τόσο ο Χρήστος Δώνης όσο και ο Γιώργος πρέπει να συνεχίσουν κανονικά στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Καρούλιας.

Ο παλαίμαχος άσος των Πράσινων ανέλυσε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε πρόσφατα με τον προπονητή τού Τριφυλλιού και τον Τσάβι Ρόκα, ενώ μίλησε και για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός χαρακτηρίζοντας τον Φερέιρα προπονητή κατώτερο του Δικέφαλου.

"Η ομάδα πλέον έχει μια σταθερή πορεία, έχει βρει τον δρόμο της μετά από μεγάλη υπομονή και επιμονή από όλους. Είχε την ευκαιρία ο Δώνης να περάσει αυτά που ήθελε για την ομάδα. Δηλαδή να μπορεί να είναι ομάδα, με καλή κυκλοφορία, να έχει κατοχή, να δώσει πίστη και εμπιστοσύνη στα παιδιά και να ανέβει κατά πολύ το ηθικό τους, κάτι που έβγαινε στο γήπεδο. Κι αυτά όλα είχαν ως αποτέλεσμα τη σαφή εικόνα της βελτίωσης των ποδοσφαιριστών στην τακτική κ.λπ. Γιατί ο Δώνης πίστεψε σε αυτό το ποδοσφαιρικό μοντέλο, δηλαδή τής κυκλοφορίας της μπάλας, της κατοχής της κ.λπ.", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος στο sportdog.

"Να μείνουν μπαμπάς και γιος"

Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα με τον Γιώργο Δώνη στην ομάδα;

"Δεν μπορώ να καταλάβω χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος για να δημιουργούμε προβλήματα από το πουθενά. Αυτό είναι που με τρελαίνει στον Παναθηναϊκό, δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει. Από εκεί που δεν έχουμε προβλήματα, ξαφνικά να παρουσιάζονται. Τι δουλειά έχουμε τώρα, που πάμε καλά, να έχουμε τέτοια προβλήματα; Υπεύθυνος και άρχοντας της ομάδας είναι ο Δώνης, γύρω από αυτόν πρέπει να συσπειρωθούν όλοι, η διοίκηση, οι πάντες και να βοηθήσουν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα φύγει από την ομάδα. Πρέπει να μείνει και του χρόνου με δύο-τρεις σημαντικές προσθήκες να κάνει το κάτι παραπάνω".

Οπότε χρειάζεται καλύτερη συνεργασία Δώνη-Ρόκα κατά την άποψή σας; Γιατί φτάσαμε να ακούμε, για παράδειγμα, ότι πιθανή παραμονή του μπαμπά Δώνη σχετίζεται με την αντίστοιχη του γιου Δώνη.

"Αυτό χρειάζεται να γίνει, να έχουν καλύτερη συνεργασία ο Δώνης με τον Ρόκα. Δεν ξέρω αν είναι παιχνίδια εξουσίας αυτά που συνέβησαν, δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλω να πιστεύω ότι ο Δώνης θα μείνει στην ομάδα και θα αλληλοβοηθηθούν όλοι για να προοδεύσει η ομάδα. όσον αφορά τον Χρήστο, τα πηγαίνει εξαιρετικά. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, είναι ανεβασμένος. Πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο και του μπαμπά Δώνη αλλά και του γιου".

"Κατώτερος του ΠΑΟΚ ο Φερέιρα"

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για το μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

"Ήταν κατώτερος του αναμενόμενου ο ΠΑΟΚ και θεωρώ ότι αυτός που έχει την ευθύνη είναι ο προπονητής του. Είναι κατώτερος του ΠΑΟΚ ο προπονητής του, ενώ έχει καλούς παίκτες θεωρώ ότι δεν μπορεί στο επίπεδο του συλλόγου".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μπαμ" στον ΠΑΟ, τα πάνω-κάτω στους ψηλούς - Αυτόν φέρνει ο Γιαννακόπουλος, τον "απογείωσε" ο Σάρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags