Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άρεσε ο Ολυμπιακός κόντρα... στον Ουζουνίδη - Μπορούσε και παραπάνω γκολ, γυρίζει Ελλάδα (Vid)
| 2021-07-03 18:54:00

Άρεσε ο Ολυμπιακός κόντρα... στον Ουζουνίδη - Μπορούσε και παραπάνω γκολ, γυρίζει Ελλάδα (Vid)

Sportdog Team
Άρεσε ο Ολυμπιακός κόντρα... στον Ουζουνίδη - Μπορούσε και παραπάνω γκολ, γυρίζει Ελλάδα (Vid)

Με τον Βαλμπουενά να έχει γκολ και ασίστ (για τον Εμβιλά), οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0 κόντρα στην Κραϊόβα. Έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ έπιασε πέναλτι ο Κρίστινσον. Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό στην Αυστρία, καθώς από αύριο η ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός στο έκτο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, κέρδισε 2-0 την Κραϊόβα και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στα… πάτρια εδάφη.

Ο Ολυμπιακός έδωσε ένα ακόμα φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, εν όψει της νέας πολύ δύσκολης και απαιτητικής περιόδου. Οι Πειραιώτες, που βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες στην Αυστρία και πλέον σιγά σιγά μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, καθώς στο τα τέλη του Ιουλίου θα παίξουν στα προκριματικά του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών.

Περισσότερα σε λίγο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags