Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ντου" οπαδών στα αποδυτήρια του Ερυθρού Αστέρα - Έρευνα εισαγγελίας αν χτυπήθηκαν προπονητής και παίκτες!
| 2023-11-02 13:59:00

"Ντου" οπαδών στα αποδυτήρια του Ερυθρού Αστέρα - Έρευνα εισαγγελίας αν χτυπήθηκαν προπονητής και παίκτες!

Sportdog Team
"Ντου" οπαδών στα αποδυτήρια του Ερυθρού Αστέρα - Έρευνα εισαγγελίας αν χτυπήθηκαν προπονητής και παίκτες!

Έρευνα από την Αστυνομία.

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξένησε χθες το βράδυ στο Βελιγράδι την Μπάτσκα Τόπολα για το πρωτάθλημα Σερβίας και έχασε δύο βαθμούς μετά το 1-1. Οι περίπου 8.000 θεατές αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον προπονητή, αφού αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα για τον Ερυθρό Αστέρα τα τελευταία 15 χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είναι θυμωμένοι γιατί αυτή είναι η πιο ακριβή ομάδα στην ιστορία του συλλόγου και μετά τον τελευταίο αγώνα, μια ομάδα περίπου 200 οπαδών μπήκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και στα αποδυτήρια.

Με όχι και τόσες ήρεμες διαθέσεις μίλησαν με τον προπονητή και τους παίκτες, αλλά ο εισαγγελέας άνοιξε τώρα έρευνα, καθώς φέρεται να υπήρχαν και βίαιες ενέργειες εναντίον δύο παικτών και του τεχνικού, Μπαράκ Μπαχάρ. Το Διοικητικό Συμβούλιο των συλλόγων έδωσε στήριξη στον προπονητή μέσα στη νύχτα.

Έρευνα από την Αστυνομία

Η ανώτατη εισαγγελία του Βελιγραδίου διέταξε την αστυνομία να ερευνήσει την υπόθεση "και να καθορίσει εάν και ποια άτομα-οπαδοί ήταν βίαιοι προς τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα''.

Η Αστυνομία, μεταξύ άλλων, θα ζητήσει από τους παίκτες και τους προπονητές να δηλώσουν πόση ώρα κρατήθηκαν από τους οπαδούς, εάν σε εκείνη την περίπτωση χρησιμοποίησαν οποιαδήποτε μορφή βίας εναντίον τους, τους κακομεταχειρίστηκαν σωματικά, τους απείλησαν και τους φώναξαν. .

Ο εξουσιοδοτημένος αξιωματικός ασφαλείας της ομάδας θα κληθεί στην αστυνομία για κατάθεση για να δηλώσει εάν οι οπαδοί έχουν λάβει άδεια και από ποιον να εισέλθουν στα αποδυτήρια για να απευθυνθούν απευθείας στους παίκτες και στον προπονητή και εάν τα εξουσιοδοτημένα άτομα από ο σύλλογος έχει ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές. Θα ζητηθεί επίσημη αναφορά για αυτό το γεγονός και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που καλύπτουν τις επίσημες εγκαταστάσεις του γηπέδου "Ράικο Μίτιτς".

«Ό,τι υπήρχε στην καρδιά του καθενός τους ειπώθηκε»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι «Delije» με ανακοίνωση τους αναφέρουν πως ήθελαν να δείξουν στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο πόσο λεπτή είναι η κατάσταση.

«Χθες το βράδυ, μετά το παιχνίδι, περίπου 150-200 οπαδοί μίλησαν με τους παίκτες και τον προπονητή. Ό,τι υπήρχε στην καρδιά του καθενός τους ειπώθηκε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίξει με το όνομα του συλλόγου μας και να πειραματιστεί με αυτό, ούτε θα το δούμε ως σκαλοπάτι. Η κουβέντα από χθες το βράδυ θα πρέπει να είναι αρκετή για να καταλάβουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Ο Ερυθρός Αστέρας σκέφτεται πολύ σοβαρά την απομάκρυνση του Ισραηλινού προπονητή, αλλά αγκάθι είναι η αποζημίωση του καθώς πρόκειται για επταψήφιο νούμερο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags