Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση Μετίν που θα συζητηθεί: "Δεν το κάνεις αυτό στο γήπεδο της Τράμπζονσπoρ, δεν πρέπει να προκαλέσεις..."
| 2024-03-19 14:22:00

Δήλωση Μετίν που θα συζητηθεί: "Δεν το κάνεις αυτό στο γήπεδο της Τράμπζονσπoρ, δεν πρέπει να προκαλέσεις..."

Sportdog Team
Δήλωση Μετίν που θα συζητηθεί: "Δεν το κάνεις αυτό στο γήπεδο της Τράμπζονσπoρ, δεν πρέπει να προκαλέσεις..."

Ο πρώην παίκτης της Λάρισας, Τουμέρ Μετίν μίλησε για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ - Φενέρμπαχτσέ και η άποψη του θα συζητηθεί.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός τόνισε πως οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε δεν έπρεπε να πανηγυρίσουν στο κέντρο του γηπέδου της Τράμπζονσπορ.

Ο Τουμέρ Μετίν που έχει περάσει από την Ελλάδα με τη φανέλα της Λάρισας δεν θεωρεί σωστή τη συμπεριφορά των παικτών της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League.

«Δεν το κάνεις αυτό, δεν πρέπει να προκαλέσεις ένταση. Δεν πανηγυρίζεις στο κέντρο του γηπέδου. Δεν το κάνεις αυτό αδερφέ. Εάν πανηγυρίζεις τα γκολ αυτά θα συμβούν στην Τραπεζούντα. Έχουν συμβεί και στο παρελθόν και θα ξαναγίνουν Είσαι ο θριαμβευτής, πήγαινε στα αποδυτήρια και γιόρτασε το. Ήταν προφανές πως θα συμβούν όλα αυτά. Η χώρα έχει μια δυναμική.

Εάν το έκανες στο Ερζουρούμ δεν θα ήταν ίδια η αντίδραση. Εάν το ξαναξάνεις όμως στην Τραπεζούντα θα εισπράξεις αυτή την αντίδραση. Δεν πρέπει να το υπολογίσεις; Δεν ξέρω. Η Φενέρμπαχτσε νίκησε και είναι όλοι χαρούμενοι στο κέντρο του γηπέδου. Εκεί όμως είναι το γήπεδο τους. Δεν μπορείς να το κάνεις εκεί. Είναι το δικό τους γρασίδι. Προσωπικά ζητώ συγνώμη από όλους. Δεν θα συνέβαινε εάν το είχαμε αποφύγει», ανέφερε ο Τουμέρ Μετίν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags